Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

'Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ': ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Η Καθαριότητα του Δήμου μας
του
Δημήτρη Ζαφείρη

      Τον τελευταίο καιρό, σα να μην έφθανε η κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει η καθαριότητα στο Χολαργό, έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί  δρόμοι και πεζοδρόμια του Δήμου μας  έχουν γεμίσει από νεράντζια και φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα.
      Το γεγονός αυτό πέρα από την αντιαισθητική εικόνα που προκαλεί, και σε συνδυασμό  με την  σε ορισμένες περιπτώσεις κακή κατάσταση των πεζοδρομίων, εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των κατοίκων του Δήμου μας, διότι κινδυνεύουν να γλιστρήσουν από τα νεράντζια και τα φύλλα και να τραυματισθούν.
      Επιπλέον παραμένοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα στους δρόμους, σαπίζουν και γίνονται εστίες μολύνσεως από κουνούπια και σκνίπες. Ακόμη, σε πολλά πεζοδρόμια  παραμένουν εκτός  των φύλλων και συσσωρευμένα κομμένα χόρτα τα οποία αφενός εμποδίζουν την διέλευση των πολιτών και αφετέρου μπορεί να αποτελέσουν αιτίες πρόκλησης πυρκαγιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. 
      Είναι πολύ καλά τα πρόσφατα αγορασθέντα δέκα  χειροκίνητα σάρωθρα οδοκαθαριστή αλλά και τα δύο μικρά αναρροφητικά αυτοκινούμενα σάρωθρα. Όμως πέραν της διαφήμισης του Δήμου και των φωτογραφήσεων του Δημάρχου και των στελεχών του, η  καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων, δρόμων και ιδιαίτερα πλατειών, πάρκων, παιδικών χαρών και πεζοδρόμων είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ, κυρίως στο Χολαργό.
        Θα αποφασίσει επί τέλους κάποιος από τη Δημοτική Αρχή να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, ή θα συνεχίσουν να αδιαφορούν όπως συμβαίνει μέχρι τώρα? ΑΣ ΤΟ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ.






5 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟΟΟΟΟΟ ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ,ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ,ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;
    ΑΦΟΥ ΨΕΥΤΕΣ ΒΡΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ..........ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ !
    ΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΙΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΝΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΨΙΛΟΒΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ....ΟΚ ;
    ΣΥΝ ΜΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ , ΔΕΚΑ !
    Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 7 ΜΕΡΕΣ, ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ 6.
    ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΑΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΡΩΘΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΞΥΔΗ, ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ.

    1) ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
    2) ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    3) ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ .

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
    ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
    ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ .
    ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ "ΣΦΗΝΑ" ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ Ή ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΩΝ ΕΞΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ;

    ΑΦΟΥ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ,ΑΦΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΓΕΝΕΥΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ "ΣΑΛΙΟ" ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ .

    Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΖΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ.
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ , ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΑΡΩΡΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΩΡΩΜΙΣΕΤΕ .
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ , ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΞΟΧΙΚΟ ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΥΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΗΞΕΤΕ .......


    ΜΕΡΣΙ ΜΕΣΙΕ ΤΙΓΚΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμες, σε παρακολουθώ σε όλες τις αναρτήσεις σου. ΕισΙ πραγματικά ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!
    Έσυ και οι ομοιοί ευθύνονται για την κατάντια του του Δήμου και της χώρας ηενικότερα.
    Η απαξιωτική σου προσέγγιση, η μηδενιστική σου αντίληψη, η ισοπεδωτική σου τακτική είναι μια πτυχή του γενικότερου πολιτικού προβλήματος της χώρας.
    Από την άλλη είσαι ξερόλας. Ανθρωπάκια σαν και σένα αν βρεθούν σε θέσεις ευθύνης τα κάνουν μαντάρα.
    Στο συγκεκριμένο άρθρο διαπιστώνεται ένα πραγματικό πρόβλημα: το πρόβλημα της καθαριότητας στον Χολαργό.
    Το πρόβλημα του άρθρου είναι ότι δεν επιρρίπτει ευθύνες.. Αντιδήμαρχος καθαριότητας στον Χολαργό είναι η κάτοικος Παλληνης κ. Τσικρικώνη. Είναι αντιδήμαρχος εδώ και δυο χρόνια. Αντιδήμαρχος καθαριότητας στον Πάπάγο η κ. Φασούλη. Γιατί η Φασούλη γιατί η δεύτερη τα καταφέρνει καλύτερα; Μιλάμε για έναν Δήμο. Φταίει ο Ξύδης; Αν φταίει ο.Ξυδης γιατί ο κόσμος ψήφισε τον διαδοχό του κ. Αποστολόπουλο; Ανεξάρτητα ομως Αποστολόπουλου, γιατί ψηφίστηκε η Τσικτικωνη, τριτη σε ψήφους στο συνδυασμό του Αποστολόπουλου, που αντικειμενικά θεωρείται η πλέον αποτυχημένη αντιδήμαρχος καθαριότητας;
    Μήπως τελικά η απαξιωτική σας τακτική κ. Ανώνυμε οδηγεί σε τέτοιες εκλογικές στρεβλώσεις; Μήπως έτσι επιβιώνουν οι φελλοί, οι ανίκανοι, οι μετριότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό και ανταποδίδω .

      Διαγραφή
  3. ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΑΝ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕΙΣ ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΣΟΔΙΤΣΑ ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΜΕ 24 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ !!

    ΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ !!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 2019 !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τ,ην ταμπακιερα μιλια ο κυριος που θα παει εις τας εξοχας.Οσο για την κ.αντιδημαρχο καθαριοτητας φημες λενε πως αν δεν ειναι εκ του κομματικου σωληνα με υποστηριξη εκ των εσω κομματακι χλωμο να εβγαινε σε εκλογιμη θεση.Η διαφορα των 25 μοναδων απο Σεπτεμβριο που δεν θα εχει κατατεθει ουτε προυπολογιμος ουτε σχεδιο αρα λεφτα ΕΣΠΑ γιοκ να δειτε τι ωραια που θα εξαυλωθει ,αν δε συνασπισθουν ολοι εναντιον του νεου αλλα παλαιου στα δημοτικα δημαρχου να δουμε τοτε τι θα γινει.Τουλαχιστον οι μεν εχουν προτασεις και δραστηριοποιουνται οι δε που βγηκαν κιολας δημοτικη αρχη τι ακριως κανουν παρα θαλασσια μπανια το δημου;...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή