Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ή ΠΕΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ¨Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για αντίσταση του λαού. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι στηρίζουν τον αγώνα τους ή θα φτάσουν μέχρι το τέλος αποτρέποντας την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ή πλέον θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη η ανεπανόρθωτη καταστροφή της Ελλάδος. Η χώρα μας θα παραδοθεί στους ξένους δανειστές της χωρίς ίχνος ελπίδας για επιστροφή στην ελευθερία. Ο Σαμαράς εφόσον παραδώσει την ηλεκτρική ενέργεια και τους πόρους της στους ιδιώτες, θα έχει δώσει την χαριστική βολή στην Ελλάδα. "Πρόκειται για εθνικό έγκλημα" είπε ο εισηγητής για το θέμα της ΔΕΗ κ. Πετράκος, βουλευτής Μεσσηνίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την Κατερίνα Ακροβοπούλου. "Το Δημόσιο δεν κατέχει το 51%  της ΔΕΗ αλλά ουσιαστικά το 34%" τόνισε ο κ. Πετράκος, για να διευκρινήσει ότι το επιπλέον 17%  έχει παραχωρηθεί στον ΑΔΜΗΕ ο οποίος με τη σειρά του θα τον πουλήσει στους ιδιώτες! 
Το εθνικό έγκλημα το υπογράφει ο Σαμαράς και οι βουλευτές της συγκυβέρνησης που αναμένεται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την μικρή ΔΕΗ! 
Ή ο κόσμος θα σταθεί αλληλέγγυος στον αγώνα της ΔΕΗ και θα καταφέρει να εμποδίσει τον Σαμαρά από το ξεπούλημά της  ή τίτλοι τέλους  για την Ελλάδα μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου