Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ! ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΞΗΛΩΜΑ!!!

Δείτε την παρακάτω παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Αιτωλοακαρνανία για να δείτε τι συμβαίνει με τους εκπαδευτικούς. Τους στέλνουν στο ικρίωμα με μια απλή ΕΔΕ που στήνουν για ψύλλου πήδημα και χωρίς αιτιολογία. Η Ιερά Εξέταση αναβιώνει στις μέρες μας! Προχθες γράφαμε για την περίπτωση του καθηγητή Κώστα Κορδάτου ο οποίος αναγκάστηκε να φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο για να βρει το δίκιο του. Φανταστείτε τι ψυχολογική και οικονομική φθορά υπέστη, χώρια τον στιγματικό και την διαπόμπευσή του προκειμένου να δικαιωθεί. Δείτε  εδώ
το δημοσίευμα. Τώρα έχουμε άλλη περίπτωση την αναδεικνύει το educ-oaed.blogspot.gr με την ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βαρεμένος, Στρατούλης και Μαρία Τριανταφύλλου: 

Προς το προεδρείο της βουλής των Ελλήνων.

ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Θέμα: Δίωξη και μη αιτιολογημένη ΕΔΕ σε τεχνολόγο...

εκπαιδευτικό ΤΕ1 της ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Αγρινίου.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου, Βαρεμένος Γιώργος και Στρατούλης Δημήτρης καταθέτουν αναφορά με ημερομηνία 1/7/2014, τις ανακοινώσεις των Σωματείων: 

  • Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ν. Δυτικής Ελλάδας,

  • Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Εργαστηριακών Μαθημάτων κλάδου ΤΕ01 (ΠΕΤΕΕΜ-ΤΕ1),

  • Β’ ΕΛΜΕ Ατωλ/νιας

  • και Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ.,
στις οποίες καταγγέλλεται η απαράδεκτη πρακτική της Διοίκησης του ΟΑΕΔ να καλέσει σε απολογία τον κ. Παναγιώτη Πανογεώργο της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αγρινίου, γραμματέα της ΠΕΤΕΕΜ-ΤΕ1 προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για άγνωστο προς αυτόν θέμα.

Οι σύλλογοι καταγγέλλουν ότι η συγκεκριμένη ΕΔΕ διατάχθηκε μόνο εκ του λόγου ότι ο συνάδελφός τους συμμετείχε σε κείμενο συλλογικής κριτικής για τις Σχολές Επαγγελματικής κατάρτισης.

Επισυνάπτονται οι ανακοινώσεις των Συλλόγων.

Παρακαλούμε για την απάντησή σας, τις σχετικές ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά. 


Οι ερωτώντες βουλευτές: 

  
Τριανταφύλλου Μαρία 
 
Βαρεμένος Γιώργος 
 
Στρατούλης Δημήτρης

1 σχόλιο:

  1. Καλά τους κάνουν. Αντί να αυτοκαθαρθούν από τους παιδεραστές-δασκάλους και τα λοιπά μιάσματα, ζητάνε να μην αξιολογούνται και κατηγορούν τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους. Κι' ας δουλεύουν μειωμένο ωράριο 30 ώρες την εβδομάδα, κι' ας κάνουν διακοπές 3,5 μήνες το χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή