Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΣΑ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΟΥ!

Πολίτης της Καμήλας Σερρών που πριν μερικούς μήνες έσερνε με τη μηχανή του επί ώρες το σκύλο του μέχρι να τον σταματήσουν κάποιοι νεαροί συμπολίτες του, μέλη του ΦΟΣ, δικάστηκε και το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ και φυλάκιση ενός έτους χωρίς αναστολή.
Το άτυχο ζώο σώθηκε από τον ΦΟΣ και οι ίδιοι δηλώνουν:
Είναι μια σημαντική καταδίκη, για παραδειγματισμό των υπολοίπων επίδοξων δραστών- βασανιστών ζώων, ειδικά για τη συγκεκριμένη τοπική κοινωνία του χωριού της κ. Καμήλας, η οποία δυστυχώς κατέχει την πρώτη θέση στο νομό μας, στη μαύρη λίστα των μαζικών δηλητηριάσεων και της κακοποίησης ζώων. Μια κλειστή κοινωνία, όπου ο πρόεδρός της κατ' επανάληψην έχει αρνηθεί οποιαδήποτε κινητοποίηση για την προστασία των ζώων της επικράτειάς του.
 
Το συγκεκριμένο περιστατικό διαδραματιζόταν για ώρες στην πλατεία του χωριού, όπου ο μεθυσμένος οδηγός τράκαρε σε κολώνα, έπεσε αναίσθητος, το σκυλί του έφυγε και πήγε σε γειτονικό σπίτι, ξύπνησε το βρήκε το ξυλοφόρτωσε το ξαναέδεσε και συνέχισε να το σέρνει!!! Και αν δεν βρισκόταν αυτά τα δύο νεαρά παιδιά που με πολύ παρότρυνση από το σύλλογο και καθοδήγηση στο αστυνομικό τμήμα για να γίνει το αυτόφωρο, κανείς δεν θα μάθαινε τίποτα ποτέ! Πραγματικά οι δύο νέοι έδωσαν μαθήματα πολιτισμού και ανθρωπιάς στους μεγαλύτερους συγχωριανούς τους, οι οποίοι με απάθεια παρακολουθούσαν όλο αυτό το θέαμα της ντροπής επί ώρες!!
 
Το σκυλάκι κατασχέθηκε από το δράστη με άδεια του εισαγγελέα και έχει υιοθετηθεί.
adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου