Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ...

Είναι η στιγμή που πολλοί περίμεναν. Οι καμπάνες για την κάθαρση σήμαναν.
Τώρα είναι η στιγμή που ή πέφτει η κυβέρνηση καλύπτοντας το κύκλωμα ή θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο.
Όπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.gr, στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Κι επειδή δεν ξέρω αν θα το διαβάσετε σε Μέσα Ενημέρωσης, σας το αντιγράφω όπως ακριβώς αναρτήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι.
«9 ύποπτοι για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάσει εισαγγελικής πρότασης!
Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας διαπιστώνει ότι από την αξιολόγηση του περιεχομένου απομαγνητοφωνημένων τηλεφωνικών συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ “ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο”.
Το απόρρητο των συνομιλιών ήρθη για τις κακουργηματικές πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, των παραβάσεων σχετικών με τις εκρηκτικές ύλες και της έκρηξης.
Επίσης προκύπτουν ενδείξεις και για την τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων, όπως της κακουργηματικής απάτης και της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα σε βαθμό καουργήματος.
Επίσης ως ύποπτοι καλούνται οι Γ.Σαρρής, Γ.Παπακωνσταντίνου, Θ.Κουρίδης, Αρ.Σταθόπουλος, Θ.Μπριάκος, Γ.Δούρος και οι διαιτητές Κ.Ιωαννίδης, Απ.Αμπάρκιολης και Γ.Κάμπαξης».

20140708-174807-64087843.jpg
freebilly14.wordpress.com

4 σχόλια:

  1. KAI TOTE ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας γλεντάει ο Βαγγέλας ρεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θρασύδειλο υποκείμενο που κρύβεσαι κάτω από την κουκούλα της ανωνυμίας σου και βρίζεις χυδαία. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι όλα τα site αναφέρονται επωνύμως στον Μαρινάκη; Και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ; Οπαδός του Ολυμπιακού είσαι και βρίζεις λες και είσαι στο γήπεδο; Έχεις ταυτίσει τον Ολυμπιακό με το πρόσωπο
    Μαρινάκη; Είσαι γκα γκα! Δες σε νέα ανάρτηση τι γραφει το skai.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει όλοι αυτοί στην ΕΠΟ να ξηλωθούν και να πάνε σπίτια τους. Όλοι αυτοί κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έκαναν την εθνική ομάδα να απευθύνεται σε κλίκες των γύρω τους και των χορηγών, να λανσάρουν το ψευτοεθνόσημο ως δική τους σημαία απορίπτοντας το γνήσιο εθνόσημο του Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία. Δεν ανεχόμαστε η ΕΠΟ να είναι το έρμαιο των κάθε ποδοσφαιρικών συλλόγων να κάνουν τα πονηρά παιχνίδια τους. Φτάνει πια. Να ξηλωθούν όλοι στην ΕΠΟ και όλοι αυτοί που κατέστρεψαν και ισοπέδωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή