Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ! ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

Το σημερινό δημοσίευμα της "Ελεύθερης Ώρας" αντλεί το ρεπορτάζ του από παλαιότερο δημοσίευμα της Μαρίας Τουφεξή και πρόσφατο του defencenet.
Η Μαρία Τουφεξή λοιπόν αναφέρει: " Μεγάλος αριθμός της πολιτικής ελιτ γύρω από τον Πρόεδρο, υποκινούμενοι από την Δύση, ετοιμάζουν την δολοφονία του Προέδρου. Υπάρχουν ανοιγμένες σελίδες στο διαδίκτυο www.facebook.com/PutinGuard , όπου αναφέρονται τα πάντα, όπως και η συσπείρωση του κόσμου γύρω από τον Πούτιν.
Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό, για το θέμα της πολιτικής δολοφονίας του άρχισαν να γίνονται ανοικτές συζητήσεις για την ενημέρωση του κόσμου και με πρόταση ειδικών αντιμέτρων από τον κόσμο. Εικάζεται ότι θα γίνει με τρομοκρατική επίθεση. Μέχρι τώρα τρείς απόπειρες έχουν γίνει εναντίον του. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, φυσικά ο Πρόεδρος είναι σκληρό καρύδι και ικανός να αυτοπροστατευτεί με δεκάδες τρόπους, μια καλή όμως μορφή προστασίας είναι και η διάδοση της φήμης. Μπορούμε κι εμείς οι Έλληνες να συμβάλλουμε σ¨ αυτό κάνοντάς το πρώτη είδηση στο διαδίκτυο. Όλος ο πλανήτης πρέπει να μάθει το απίστευτο της προσπάθειας με κάθε μέσο να δολοφονήσουν τον Β. Πούτιν, ειδικά μετά τις επιτυχίες του στην εξωτερική πολιτική με το θέμα της Συρίας και με το σθένος του να τα βάλει με τους Παγκοσμιοποιητές, δηλώνοντας την πίστη του στις χριστιανικές αξίες και στο έθνος. Μπορεί η δημοτικότητα του Πούτιν να έχει φτάσει στο 50% στις ΗΠΑ, απίστευτο φαινόμενο για Ρώσο, όμως ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το πρόβλημα και κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι το λύνουν με γνωστούς τρόπους".

ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ 
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!

Δεν έχουν σταματημό οι νεοταξίτες, και έβαλαν στο στόχαστρο την πανέμορφη θυγατέρα του Β.Πουτιν, Μαρία η οποία κατά φήμες ζει στην Ολλανδία.
Ο δήμαρχος της ολλανδικής πόλης Χίλβερσουμ ζήτησε την απέλαση της κόρης του Ρώσου προέδρου από τη χώρα. Η Μαρία Πούτιν διαμένει τα τελευταία χρόνια στο Βοοσότεν, σ΄ένα διώροφο πολυτελές διαμέρισμα, μαζί με τον 34χρονο Ολλανδό φίλο της. Σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Ολλανδός δήμαρχος Πίτερ Μπρόρτζες τα “έβαλε” με την Μαρία.
Πάνω από τους μισούς από τους 298 επιβαίνοντες που σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του αεροπλάνου της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία, την περασμένη εβδομάδα, ήταν Ολλανδοί. Εννέα από τους επιβαίνοντες του μοιραίου Boeing ήταν κάτοικοι του Βοοσότεν. Ο Ολλανδός δήμαρχος, όταν συνειδοτοποίησε ότι το... παρατράβηξε, ζήτησε “άφεση αμαρτιών” μέσω του λογαριασμού του στο Twitter λέγοντας πως “δεν ήταν σοφό αυτό που είπε”. Τόνισε ωστόσο,πως η δυσφορία του “πήγαζε από την αίσθηση της αδυναμίας να διαχειριστεί τη θλίψη από τα γεγονότα, κάτι που πολλοί θα αναγνωρίσουν”.
Οι Ουκρανοί που ζουν στην Ολλανδία έχουν κάνει επίσης έκκληση για ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το διαμέρισμα της κόρης του Πούτιν, σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα "De Telegraaf", η οποία μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου φέρεται ότι διαμένει η Μαρία Πούτιν.
Στην πραγματικότητα πάντως δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τις δύο κόρες του Ρώσου προέδρου, Μαρία και Εκατερίνα. Ωστόσο, υπάρχουν έντονες φήμες που συνδέουν την Μαρία με τον Ολλανδό,Τζόριτ Φάασεν. Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν, πως ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου Βλαντιμίρ Πούτιν, επισκέφτηκε το ζευγάρι το 2013, κάτι που ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου διέψευσε. 
Πρκειται για επέκταση του πολέμου της Νέας Τάξης Πραγμάτων εναντίον του ίδιου του Β.Πούτιν και των στενών συγγενώ του. Είναι γνωστή η αγάπη του για τις δύο κόρες του, οι οποίες αποτελούν το μόνο πραγματικό αδύνατο σημείο του. Σημειώνεται ότι όλα αυτά γίνονται με τις αποδείξεις να δέιχνουν ότι οι Ουκρανοί έριξαν το αεροπλάνο αλλά τα ελεγχόμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν ΧΩΡΙΣ αποδέιξεις το Β.Πούτιν ως υπαίτιο της κατάρριψης. Ο Γκέμπελς υποδεικνύεται ερασιτέχνης μπροστά τους.

Εγκατέλειψε την Ολλανδία η κόρη του Πούτιν

Η 29χρονη κόρη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ολλανδία, όπου συγκατοικούσε με τον σύντροφο της, καθώς το κλίμα έχει οξυνθεί μετά την συντριβή του αεροσκάφους της Malaysian Airlines στην Ουκρανία και τις κατηγορίες των Αμερικανών για ρωσική εμπλοκή.

Το διαμέρισμα αξίας 3.300.000 δολαρίων βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο που ξεκίνησε η πτήση ΜΗ17 με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ.

Ένας γείτονας της Μαρίας Πούτιν ανέφερε στο βρετανικό περιοδικό Mirror: «Δεν την έχουμε δει εδώ κοντά (στη γειτονιά) από τότε που έπεσε το αεροπλάνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου