Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΤΟ "ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ! "ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Την ώρα που ένας ειδικός φρουρός, ο 27χρονος πατρινός Νίκος Παναγιωτόπουλος, νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μετά από πυροβολισμό του Νίκου Μαζιώτη-όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος-αίφνης ο Βασίλης Κικίλιας προσθέτει άρωμα γυναίκας και αισθησιασμό στην σύλληψη του καταζητούμενου!
Σύμφωνα με τον Κικίλια- που ως γνωστόν έχει σαν προσωπική ασφάλεια μελαχρινή γαζέλα (photo)-25χρονη αστυνομικός που είδε πρώτη τον Νίκο Μαζιώτη τον ακολούθησε μέχρι το κατάστημα με τα είδη κάμπινγκ στο Μοναστηράκι.
Μάλιστα ο υπουργός αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θέλησε να την ευχαριστήσει προσωπικά. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ του πρωθυπουργού στο κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής», είπε ο κ. Κικίλιας.
Απίδια μάντολες-το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Η Αντιτρομοκρατική είχε μαύρα μεσάνυχτα αλλά προφανώς κάποιοι έχουν τους λόγους τους για να της αποδώσουν με το στανιό τα εύσημα!
Και κυρίως να προσθέσουν άρωμα γυναίκας στην υπόθεση. Αχχχ...
Ποιο πιθανό πάντως είναι να τον εντόπισε η Μίνα Καραμήτρου παρά η φανταστική Λάρα Κροφτ του Κικίλια.
Όπως όλα δείχνουν ο Μαζιώτης "παραδόθηκε" στην ομάδα ΔΙΑΣ.
Η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν αυτή που συνέλαβε τον Μαζιώτη και όχι η Αντιτρομοκρατική.
Εμείς πάντως λέμε "παραδόθηκε" γιατί περιέργως πήγε και έπεσε στο στόμα του λύκου την στιγμή που η αστυνομία είχε ανακοινώσει ελέγχους για το παραεμπόριο όλες αυτές τις μέρες.
Ο Μαζιώτης πήρε ταξί-όπως ο Κουφοντίνας- και παραδόθηκε ή κάποιοι τον "παρέδωσαν".
Όπως περιγράφει και ο δημοσιογράφος  Φώτης Βαλλάτος, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, παντού υπήρχαν μόνο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Πολύ αργότερα έφτασε η Αντιτρομοκρατική για να πάρει τη δόξα και (πιθανόν) όχι μόνο.
Σε λίγο ο Κικίλιας θα μας πει ότι τον Μαζιώτη συνέλαβε μελαχρινή γαζέλα-σωματοφύλακάς του και θα αρχίσουν να γελάνε όλα τα ζώα του δάσους και οι λουλουδούδες της παραλιακής.
Στο μεταξύ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μαζιώτης θα μείνει 15 μέρες στον Ευαγγελισμό, εδώ όπου"φαρμακώθηκε" ο Σάββας Ξηρός και κελάηδησε τα πάντα όλα...
 kourdistoportocali.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου