Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΛΑΒΙΑΝΣΚ ΑΠΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Βίντεο ντοκουμέντο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον ανελέητο βοβαρδισμό προαστίων του Λούγκανσγκ και τοου Σλαβιάνσκ από πυρά πυροβολικού των ουκρανικών ναζιστικών δυνάμεων. "Σφυροκοπήθηκαν" ανηλεώς κατοικημένες περιοχές, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι δέκα άμαχοι ανάμεσά τους και ένα πεντάχρονο αγορι. Ακόμα δεν εχει γίνει η πλήρης καταγραφή των απωλειών.
Πρόκειται για έγκλημα πολέμου στο οποίο η Δύση και οι ΗΠΑ βοηθούν και με την σιωή τους, αλλά και με την υποστήριξή τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Τ.Κέρι μόλις χθες είχε δηλώσει την στήριξήτου στο ναζιστικο Κίεβο στην προσπάθειά του εναντίον των "τρομοκρατών".
Σε παρόμοιες περιπτώσεις, όταν τέτοια εγκλήματα είχαν διαπραχθεί ή τα "φόρτωναν" σε καθεστώτα μη αρεστά στις ΗΠΑ, προκαλούσαν μέχρι και επέμβαση των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων. Τώρα που αυτό γίνεται από "συμμάχους" της Ουάσιγκτον δεν υπάρχει ούτε ως αναφορά, αλλά και οι δυτικοί δημοσιογράφοι αποφεύγουν ακόμα και την ενοχληση του Αμερικανού ΥΠΕΞ με τέτοιες δύσκολες ερωτήσεις.
Στα βίνεο που ακολουθούν θα δέιτε τον ανελέητο ρυθμό με τον οποίο το ουκρανικό πυροβολικό ρίχνει στους συμπατριώτες του (ελπίζοντας έτσι ότι θα τους δημιουργήσει εθνική ουκρανική συνείδηση), αλλά και το αποτέλεσμα των βομβαρδισμών σε κατοικημένες περιοχές.  Η "γενναιότητα" του Κιέβου εξαντλέιται πάνω σε άοπλους χωρικούς, προφανώς θεωρώντας τα τρακτέρ τεθωρακισμένα οχήματα.
Περιττό να αναφέρουμε ότι ούτε η λαλίστατη ΕΕ κάνει λόγο για τα εγκλήματα αυτά.Η νεοταξική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου