Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ”ΥΨΩΣΑΝ” ΣΗΜΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ!

Φωτογραφία με αναρτημένη σημαία τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ προκαλεί θύελλα ανησυχίας για το κύμα ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών που περνάνε κατά…αγέλες τα σύνορα μας!
Μια φωτό που καταδεικνύει τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι χιλιάδες των λάθρο που αποβιβάζονται καθημερινά στα ελληνικά εδάφη κατευθυνόμενοι από τουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα.
Η σημαία βρίσκεται σε περίοπτη θέση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Θήβα, ώστε όλοι οι επιβάτες των τρένων να την αντικρύζουν, ενώ ο υποσταθμός της ΔΕΗ αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο.
Στην σημαία των ισλαμιστών υπάρχει η επιγραφή με λευκά γράμματα που αναγράφει : «Ένας είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ ο προφήτης του. Ορκιστείτε σε αυτόν».
Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην Τουρκία αφού οι φανατικοί ισλαμιστες της περιοχής σήκωσαν ισλαμική σημαία στο γνωστό τουρκικό θέρετρο της Αλικαρνασσού απέναντι από την Κω.
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του αποκαλυπτικού άρθρου της τουρκικής εφημερίδας, Cumhurriyet, «Bodrum da IŞİD paniği», δηλαδή, «Πανικός Τζιχαντιστών στο Μπόντρουμ».
Διαβάστε το σχετικό άρθρο:
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου