Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

DEJAN LUČIĆ:"ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙA. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΗΤΑΝ Η ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ..."

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr        
Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο  βίντεο μέσω YouTube (είναι δυνατόν τέτοια βίντεο να μεταδοθούν από τηλεοπτικά κανάλια;) που δείχνει τον Σέρβο συγγραφέα και γεωπολιτικό αναλυτή DEJAN LUČIĆ, να απευθύνει βαρυσήμαντο μήνυμα (σαν διάγγελμα) στον ελληνικό λαό, προσπαθώντας να τους αφυπνίσει, μια και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο αρπαγής και διαμελισμού της Ελλάδος. Λέει για πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. Στέλνει μεν μήνυμα ελπίδας αλλά συγχρόνως και προειδοποίησης. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το σχέδιο αρπαγής και διαμελισμού της Ελλάδος από τους εχθρούς της, καταλήγει δε με το: «Έλληνες ξυπνήστε»!
Το βίντεο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον όσο και συγκινητικό, μια και εκπέμπει μηνύματα υπέρ της Ελλάδος και του λαού της. Ιδιαίτερη πάντως έμφαση δίνει στους Κρητικούς, τους οποίους προτρέπει να σηκώσουν τη σημαία της αντίστασης κατά της κατοχής της Ελλάδος, τους παρομοιάζει δε με τους Σπαρτιάτες, και τον Αχιλλέα. Ιδιαίτερες αναφορές κάνει και στους Αθηναίους-Θεσσαλονικείς, ενώ επικαλείται τη σοφία των Ελλήνων, καλώντας τους να την χρησιμοποιήσουν. Συγκλονιστικά επίσης είναι όσα αναφέρει ο DEJAN LUČIĆ για το σχέδιο καταστροφής της Ορθοδοξίας και καταλήστευσης της Ρωσίας. Τονίζει δε χαρακτηριστικά ότι η επίθεση εναντίον της Σερβίας ήταν η αρχή του σχεδίου, το οποίο τώρα περιλαμβάνει την κατάκτηση και διαμελισμό της Ελλάδος.
Το βίντεο φέρει τον τίτλο, "DEJAN LUČIĆ: Ο άνθρωπος που ξέρει, στέλνει μήνυμα στους αδελφούς μας Έλληνες" (DEJAN LUČIĆ - A MESSAGE OF HOPE FOR THE GREEK PEOPLE) και το ανέβασαν ορθόδοξοι φίλοι από την Σερβία.
Ιδού τι ακριβώς αναφέρει το βίντεο:

DEJAN LUČIĆ: Είναι ο "άνθρωπος που ξέρει". Συγγραφεύς και γεωπολιτικός αναλυτής, φιλόσοφος και κοινωνιολόγος, σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, του ηγέτη του κινήματος της Ευρασίας Yosef BODANSKY, διευθυντή του Κογκρέσου «ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΏΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ».
Άρα, είναι ο άνθρωπος που ξέρει.

DEJAN LUČIĆ:
«Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να καταλάβετε την αλήθεια. Εμείς στη Σερβία λέμε: η αρκούδα χόρευε στο κατώφλι μας και τώρα έρχεται στο δικό σας. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα αποσταθεροποιήθηκε λόγω των χρηματικών δανείων, τα οποία ήρθαν και έφυγαν από την Ελλάδα. Δεν ξοδέψατε εσείς δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα δισεκατομμύρια ήρθαν στην Ελλάδα και έφυγαν με σκοπό να χρεωθείτε και να πληρώνετε, με σκοπό κάποιος να αρπάξει την ιερή σας Ελληνική χώρα. Οι Τούρκοι και οι Γερμανοί θέλουν τα νησιά κοντά στην τουρκική ακτή, όπου στη θάλασσα υπάρχει πετρέλαιο.
Η Κρήτη είναι σε κίνδυνο. Κρητικοί: να είστε η αρχή της αντίστασης κατά της κατοχής της Ελλάδας. Εσείς το μπορείτε, Εσείς το ξέρετε, Εσείς είστε όλοι σαν τους Σπαρτιάτες, σαν τον Αχιλλέα. Ο κάθε Κρητικός είναι σαν αυτόν.
Εσείς Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Να είστε σοφοί. Χρησιμοποιήστε την ελληνική διασπορά. Χρησιμοποιείστε την ελληνική διπλωματία μέσω της Εκκλησίας. Παντού στον κόσμο. Ενεργοποιήστε το ελληνο-αμερικανικό λόμπυ σας. Συνδεθείτε με τους Αρμένιους. Η Σερβία δέχθηκε επίθεση γιατί είναι Ορθόδοξη χώρα.  Τους Αρμένιους στην Τουρκία τους καταπιέζουν γιατί είναι Ορθόδοξοι. Ο σκοπός βέβαια είναι η Ρωσία. Ο σκοπός είναι να ληστέψουν τη Ρωσία. Σ’ αυτή την προσπάθεια ληστείας της Ρωσίας, το πρώτο εμπόδιο ήταν η Σερβία, το δεύτερο εμπόδιο είστε  εσείς οι Έλληνες. Πράγμα που σημαίνει ότι εμείς οι Σέρβοι κι εσείς οι Έλληνες και ίσως οι Βούλγαροι πρέπει να ενωθούμε, αλλιώς θα εξαφανιστούμε. Η Τουρκία και το Ισλάμ είναι ο κινητήριος μοχλός της καταστροφής και της Ελλάδος και της Σερβίας και της Ευρώπης στο μέλλον.
Η Γερμανία θέλει να απαλλαχτεί από το πλεόνασμα των Τούρκων στο δικός της έδαφος, επιστρέφοντάς τους στα Βαλκάνια. Γι’ αυτούς είναι απαραίτητο να καταστραφεί και να μικρύνει η Ελλάδα. Εσείς ξέρετε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Στρατός σας. Λένε ότι θα γίνει πόλεμος μικρός, σύντομος  στη θάλασσα. Μπορεί να είναι σύντομος γιατί θα γίνει προδοσία στην κορυφή της ηγεσίας σας από τους Άγγλους κατασκόπους, οι οποίο δεν δουλεύουν για τα συμφέροντα της Ελλάδος.
Έλληνες ξυπνήστε. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να σηκωθείτε να σταματήσετε την καταστροφή της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στον κόσμο. Ενεργοποιήστε τη διπλωματία σας προς την Ανατολή και τη Δύση.  Ψάξτε τους συμμάχους σας οι οποίοι είναι εχθροί των εχθρών σας. Να είστε σοφοί.
Ζήτω οι Έλληνες»!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου