Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ - ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ - ΖΩΗΣ : ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ GLYFADA GATE !!!

Πέρασε μια χαρά η πρόσφατη μιντιακή φόλα, που ήθελε το τρίο Καπερνάρου - Μπαλτάκου - Ζώη, να κάνουν μια πτωχή πλην τίμια συνάντηση, σε λαϊκό στέκι, σε φτωχική ψαροταβέρνα της Γλυφάδας !!!


 
Και με το ντεκόρ αυτό, πέρασε επίσης μια χαρά το μήνυμα ότι με τα λίγα, ταπεινά μέσα που διαθέτουν, τα μόνα σχέδια που μπορούν να κάνουν τα φτωχόπαιδα για τη δημιουργία του νέου πολιτικού τους φορέα, δεν μπορεί να είναι τίποτα περισσότερο από κάτι μεταξύ κόμματος και αποκόμματος. Γιατί τι άλλο μπορείς άραγε να κάνεις χωρίς διαπλοκή, λεφτά και μίντια στην ελληνική πολιτική σκηνή ;
Και ειδικά όταν είσαι αντιμνημονιακός, αλλά δεν είσαι δα και ο ΣΥΡΙΖΑ για νάχεις τα τυχερά σου !
Καλή η προσπάθεια τους, δεν λέω, αλλά σε πουτάνα Γλυφαδιώτισα δεν έρχεσαι να κάνεις πουτανιές στη Γλυφάδα.
Τις κάνεις αλλού φίλε μου Χρήστο, από τη Λάρισα μέχρι τη Λαχτάρισα, αλλά όχι στη Γλυφάδα.
Έχουμε λοιπόν και λέμε.
Φόλα η περιγραφή του φτωχικού ντεκόρ, αφού το τρίο του Glyfada Gate δεν συνευρέθη σε φτωχική ψαροταβέρνα, αλλά στο Νο 1 μαγαζί της Γλυφάδας, στα Δελφίνια του Αντώνη στη Μαρίνα 4, γνωστό σε όλο τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο για την κουμπαριά με τον απόλυτο άρχοντα του Ελλαδιστάν ΒΒ, για τη μοναδική αστακομακαρονάδα του και τις φαρμακερές τιμές του.

Και φυσικά το μενού είχε αστακομακαρονάδες, ωμά θαλασσινά, οστρακοειδή και άφθονο κρασί Όβηλο και μάλιστα ροζέ (το ακριβότερο).
Λογαριασμός 580 ευρώπουλα !

Η κουβέντα ξεκίνησε όπως πάντα από τον Παναθηναϊκό, αφού ο Αντώνης διώχνει και τον Πρωθυπουργό από το μαγαζί (ΒΒ είναι βλέπεις αυτός) αν δεν έχει Παναθηναϊκο η ατζέντα της συζήτησης και κατέληξε στο κλείσιμο της συμφωνίας για τη δημιουργία του νέου κόμματος, με τον Αντώνη μάρτυρα και εγγυητή στα βόρεια προάστια, ενόψει και του "νέου πρωταθλήματος" που ξεκινά οσονούπω.

Φόλα λοιπόν και η είδηση για το κόμμα των φτωχών και των κατατρεγμένων αντιμνημονιακών της ελληνικής πολιτικής σκηνής, αφού το νέο αυτό κόμμα δεν μου κάνει καθόλου για φτωχικό, όχι μόνο λόγω του ντεκόρ, αφού το ραντεβού στα Δελφίνια, για τους μυημένους στον Παναθηναϊκό, έχει ιδιαίτερη σημειολογική αναφορά, ούτε για τα 580 ευρώπουλα του λογαριασμού.
Μου κάνει για μαγαζί συστημικού βεληνεκούς, λόγω του 4ου συνδαιτημόνα της παρέαςτην παρουσία του οποίου φρόντισε να κρατήσει μακριά από τις ειδήσεις, τα blogs και τα gossips το τρίο του Glyfada Gate και η μουσίτσα ο Αντώνης, αυτού ...... ξέρετε τώρα, που ήρθε στο τραπέζι μετά από 20 λεπτά, από το σκάφος απέναντι, που πλήρωσε ολόκληρο το Glyfada Gate, από το λογαριασμό, μέχρι τα φιλοδωρήματα στο πάρκινγκ και που δεσμεύτηκε να βάλει όση πλάτη χρειαστεί, αρκεί να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑγιατί τότε κινδυνεύει να γυρίσει στο σκάφος απέναντι ως ναύτης.


Με κύριο προεκλογικό αντάλλαγμα, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας (θάχουν και αυτοί κάποιο ζαβό στην οικογένεια για βόλεμα στην πολιτική).

Έλληνας κροίσος με πολλά γράμματα, με σκάφος εκεί απέναντι, πελάτης του πρώτου, φίλος του δεύτερου και προσφάτως - άγνωστο πως - συνομιλητής του τρίτου, όχι μόνο στις "ψαροταβέρνες" αλλά και στα κινητά, που τα ακούν όλες οι υπηρεσίες του πλανήτη και όλοι οι δημοκρατικοί, αντιμνημονιακοί πολιτικοί αρχηγοί, που ενώ διαθέτουν ιδιωτικά βαλιτσάκια, δηλώνουν πίστη στο Σύνταγμα και τους Δημοκρατικούς Θεσμούς !

Και είναι φυσικά Παναθηναϊκός, δηλαδή ευπρόσδεκτος στο "μαγαζί" του Αντώνη, αλλά πολέμιος του ακάλυπτου Γιαννάκη με τα κανώ, που ενώ σκάει από τα θαλασσοδάνεια, επιμένει να το παίζει ακόμη εφοπλιστής.
Άλλο λοιπόν ο ναύτης και άλλο ο καντηλανάφτης κύριοι πολιτικοί συντάκτες και συνομωσιολόγοι των blogs !!!
Δεν υπάρχουν μόνο 3, ούτε φτωχικές ψαροταβέρνες.
Υπάρχει ολόκληρο Glyfada Gate και δρομολογούνται εξελίξεις, αφού υπάρχουν λεφτά, δύναμη και μίντια (αυτό που λέμε Παναθηναϊκός) και προπάντων φόβος για την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, που ανατέλλει επικίνδυνα στη Μαρίνα 4 στη Γλυφάδα ! 
kinima-ypervasi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου