Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

O ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟ ΧΥΤΑ. ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

Την επιβεβαίωση ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουν να δίνουν ένα πραγματικό, παραγωγικό, κοινοβουλευτικό παρών στην Κάλυμνο, έδωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ
Ο Τέρενς Κουίκ είχε, κυρίως, μια μακρά και πολύ χρήσιμη συνεργασία με τον νέο Δήμαρχο Καλύμνου Γιάννη Γαλουζή, καταγράφοντας τα κυριότερα προβλήματα, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, με αναμφισβήτητα πρώτο θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα, το ΧΥΤΑ, το οποίο είναι θέμα χρόνου να συμπαρασύρει και βαρύτατα ημερήσια πρόστιμα από την Ε.Ε.
Τα άλλα σημαντικά θέματα που συζήτησαν ο Τέρενς Κουίκ και ο Γιάννης Γαλουζής ήταν το αποχετευτικό, η ακτοπλοϊκή διασύνδεση με Πειραιά και Κυκλάδες, η ενίσχυση του ΠΕΔΥ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Καλύμνιων κλπ.
Στην πολύωρη αυτή συζήτηση ήταν παρόντες ο Καλύμνιος Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σεβαστός Κορφιάς, ο οποίος και εξελέγη Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του νέου Δημάρχου και η πρώτη Πολιτευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Αγγέλου, όπως και μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών του Κινήματος από τη Ρόδο και τη Κω.
Ο Τέρενς Κουίκ συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Λέρου Καλύμνου Αστυπάλαιας κ.κ. Παίσιο. Η συνάντηση έγινε στη Ι. Μονή του Αγίου Σάββα, όπου ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ προσκύνησε το ιερό σκήνωμα.
Κατά τη διάρκεια παραμονής του στο νησί ο Τέρενς Κουίκ έδωσε τρείς τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα τοπικά κανάλια, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο νησί. Το έχω επανειλημμένα προβάλλει με δεκάδες ρεπορτάζ, (όπως και στη Ψέριμο και στην Τέλενδο), ένα νησί που το έχω χαρεί πάμπολλες φορές και στις θαλάσσιες καλοκαιρινές διακοπές μου.
Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι είναι και το νησί το άμεσα συνδεδεμένο με τα Ίμια, που δυστυχώς η κυβέρνηση Σημίτη (άνθρωποι του υπάρχουν και στη σημερινή συγκυβέρνηση. Τί κατάντια!!!) κατέστησε γκρίζα ζώνη, όχι όμως για όλους εμάς, που αγαπούμε και τιμούμε την Πατρίδα μας και που έχουμε μόνιμα στην σκέψη μας τους τρείς ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού.

Από την στιγμή που μαζί με το Πρόεδρο μας Πάνο Καμμένο αναλάβαμε κοινοβουλευτικά τα Δωδεκάνησα, θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα ασκείται μια ουσιαστική και πραγματικά παραγωγική βουλευτική επίβλεψη αυτού του νησιού με τα τόσα προβλήματα. Εξάλλου είμαστε τυχεροί που στο νησί ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ένας άξιος Πολιτευτής μας, ο Σεβαστός Κορφιάς, με τον οποίο θα είμαι σε άμεση συνεργασία».

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή