Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗ ΕΜΠΛΕΞΕ Η ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ! "ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΝΟ2"! ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩΓΑΜΟ!

Εμείς θεωρούμε σοβαρή την κα Κοσιώνη. Όμως, ο ...αγαπημένος της,  ο και νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, που δεν μπορεί να κρατήσει όρθια μια οικογένεια, θέλει να διοικήσει τη Στερεά Ελλάδα!!! Φαντάσου, αυτός ο τύπος να θέλει αύριο-μεθαύριο να κυβερνήσει και την Ελλάδα! Ένας ακόμη επικίνδυνος. 
Ο Κώστας Μπακογιάννης λοιπόν, ενώ ήταν παντρεμένος με την Κάλια Καμπουρίδου, είχε παράλληλη σχέση  με την κ. Ζαννή άλλοτε υποψήφια βουλευτή Β' Αθηνών με την οποία απέκτησε και παιδί!!! Απολαύστε σοβαρότητα ανδρός!!! Όντας παντρεμένος ξενο@@@@δούσε και έσπειρε άλλο τέκνο, για το οποίο στην αρχή έκανε κουτσουκέλες αλά Πασχάλη, μέχρι τελικά να το αναγνωρίσει ως δικό του!!! 
Το θέμα είχε αποκαλύψει η εφημερίδα "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" και ο Άρης Σπίνος. Μάλιστα είχε φτάσει και στις δικαστικές αίθουσες, μετά από αγωγή που έκανε η κ. Ζαννή στον Κ. Μπακογιάννη για τη διατροφή του εξώγαμου παιδιού τους! 
Δείτε τι έγραφαν η "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" και το press-gr:

Μετά από αναβολή που ζήτησε η πλευρά της οικογένειας Μπακογιάννη πριν από 2 περίπου μήνες σήμερα εκδικάζεται η αγωγή διατροφής της Μαίη Ζαννή εις βάρος του γιου της Ντόρας Μπακογιάννης, δημάρχου Καρπενησίου και υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, εξ αιτίας του γεγονότος ότι ο δήμαρχος αρνείται να καταβάλει την αιτούμενη διατροφή για του μεγάλωμα του παιδιού που απέκτησε, χωρίς να παντρευτεί την άλλοτε υποψήφια βουλευτή της Α’ Αθηνών, κ. Ζαννή,λόγω οικονομικών δυσκολιών όπως αναφέρει. Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν παντρεμένος την περίοδο εκείνη, αναγνώρισε το παιδί που έφερε στο κόσμο. Φαίνεται όμως ότι... το γεγονός αυτό «τραυμάτισε» τον έγγαμο βίο του και εν μέσω δικαστικών διαμαχών με την ανύπαντρη μητέρα, ο γάμος του με την κ. Καμπουρίδου έλαβε οριστικά τέλος, πριν από έναν μήνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 
Ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να εγκαταλείψει το Δήμο Καρπενησίου και να διεκδικήσει στις εκλογές του Μαΐου τη θέση του περιφερειάρχη της Στερεάς Ελλάδας ως ανεξάρτητος υποψήφιος υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, απέκτησε πρόσφατα εξώγαμο παιδί με μια κυρία με τις δικές του κοινωνικές και πολιτικές προδιαγραφές. Το εξώγαμο παιδί, όπως ήταν φυσικό, έβαλε τέλος στο γάμο του κ. Μπακογιάννη με την κ. Καμπουρίδη –αδελφή του γνωστού Κύπριου επιχειρηματία Μίλτου Καμπουρίδη, με ισχυρή παρουσία στο χώρο του real estate και των μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων– παρά το γεγονός ότι το νεαρό ζευγάρι ένωναν τα δύο παιδιά τους. Η κ. Καμπουρίδη πήρε τα παιδιά και έφυγε, κρίνοντας ότι η συνέχιση του γάμου της με τον κ. Μπακογιάννη δεν είχε νόημα στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν.
Θα έλεγε κανείς ότι ο κ. Μπακογιάννης δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισορροπία στις σχέσεις του με δύο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, κάτι το οποίο δεν είναι θετικό για έναν νέο, φιλόδοξο εκπρόσωπο πολιτικού «τζακιού», αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εντελώς αρνητικά σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη σε ζητήματα σχέσεων των ανθρώπων με το άλλο ή και το ίδιο φύλο.
Τα πράγματα όμως πηγαίνουν πολύ άσχημα εξαιτίας της ανελέητης σύγκρουσης του κ. Μπακογιάννη με την κυρία με την οποία απέκτησε το εξώγαμο παιδί, γύρω από το θέμα της διατροφής του παιδιού. Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται ήδη στα δικαστήρια και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξ αναβολής εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα, εκτός εάν βρεθεί εξωδικαστική συμβιβαστική λύση, γεγονός που όμως δεν διαφαίνεται.

Εγγονή του Ράλλη
Η κυρία με την οποία απέκτησε παιδί ο κ. Μπακογιάννης ονομάζεται Μαίη Ζαννή και είναι εγγονή του αείμνηστου Γεωργίου Ράλλη, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός. Θεωρείται ότι έχει οικονομική επιφάνεια, χαίρει ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής και αντιμετωπίζεται ως καλή επαγγελματίας και ικανό πολιτικό στέλεχος.
Είχε συνεργαστεί με την κ. Μπακογιάννη ως στέλεχος του γραφείου της κατά την περίοδο που είχε κυβερνητικές ευθύνες και υπήρξε υποψήφια της ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2009 και στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.
Το οικογενειακό περιβάλλον του κ. Μπακογιάννη αφήνει να εννοηθεί ότι τον αιφνιδίασε και τον δέσμευσε με τη συμπεριφορά της, ενώ αυτοί που γνωρίζουν την κ. Ζαννή και τον κ. Μπακογιάννη κάνουν λόγο για μια σχέση που πηγαίνει σε βάθος χρόνου με συναινετικές επιλογές. Επισημαίνουν μάλιστα ότι ο δήμαρχος Καρπενησίου έσπευσε να αναγνωρίσει το παιδί που απέκτησε με την κ. Ζαννή.

Διαμάχη για τη διατροφή
Σύμφωνα με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, ο κ. Μπακογιάννης έχει υποχρέωση να καταβάλει 400 ευρώ το μήνα για τη διατροφή του παιδιού του με την κ. Ζαννή. Η νομική εκπροσώπηση της κ. Ζαννή αφήνει να εννοηθεί ότι δεν είναι πάντα συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις και κυρίως αποφεύγει να επισκέπτεται το παιδί που απέκτησε μαζί της και είναι σήμερα 11 μηνών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, νονά στη βάφτισή του, που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, θα είναι η Όλινκα Βαρβιτσιώτη, σύζυγος του Θωμά Βαρβιτσιώτη, γνωστού επιχειρηματία στο χώρο της επικοινωνίας και των παροχών συμβουλών και γιου του Γιάννη Βαρβιτσιώτη. Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει την οικογένεια Μπακογιάννη αφού το θεωρεί χτύπημα κάτω από τη μέση!
Μήπως λοιπόν η κα Κοσιώνη, για τη θωράκιση της σοβαρότητάς της θα πρέπει να επανεξετάσει τη σχέση της με τον Κ. Μπακογιάννη; Ρωτάμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου