Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Ελεύθερος και ωραίος για... 24 ώρες θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και άλλοι προφυλακισμένοι Χρυσαυγίτες βουλευτές, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν ανενόχλητοι ξανά ανάμεσά μας.
Όχι δεν το έσκασαν από την φυλακή (αν και ίσως το ήθελαν), όχι δεν αθωώθηκαν (αυτό κι αν το ήθελαν), απλά συνέβη κάτι για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά της χώρας. Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο εισαγγελέας φυλακών έκανε δεκτό το αίτημα των προφυλακισμένων Χρυσαυγιτών που έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι (ανάμεσα στους οποίους και ο Ηλίας Κασιδιάρης, που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων) και τους χορήγησε 24ωρη άδεια προκειμένου να ορκιστούν και εν συνεχεία να επιστρέψουν στα κελιά τους.
Εξυπακούεται ότι οι προφυλακισμένοι θα πάνε στον τόπο ορκωμοσίας τους συνοδεία περιπολικών και αυτοκινήτων της Ασφάλειας και με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψουν στα κελιά τους.
koolnews.gr, Φωτογραφία: Eurokinissi

1 σχόλιο:

  1. Τσάμπα είναι προφυλακισμένοι χωρίς αποδείξεις οι Βουλευτές, τα μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής χωρίς αποδείξεις. Θα έρθει η μεγάλη στιγμή που θα είναι ελεύθεροι για πάντα.

    Σαμαράς-Βενιζέλος όλο το παρεάκι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όλος ο κρατικός μηχανισμός, όλοι του συστημικού αντισυνταγματικού θα είναι στο μέλλον φυλακή γιατί εξόντωσαν τον ελληνικό λαό και ξεπούλησαν την Ελλάδα σε ξένες σκοτεινές δυνάμεις της ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή