Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! 62ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

«Μη με ρωτάτε γιατί το έκανα. Πέντε χρόνια υποφέρω». Δύο απλές κουβέντες, που όμως αντικατοπτρίζουν απόλυτα τον Γολγοθά που βίωνε…τα τελευταία χρόνια, αναφέρονταν στο σημείωμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης του Ηρακλείου, ο 62χρονος ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών Πιτσικάκη,σύμφωνα με το cretalive.
Γνωστός ως «Πιτσίκος» – έτσι υπέγραφε στο ιδιόχειρο σημείωμα του – αποφάσισε να δώσει τέλος στο μαρτύριο του με μία καραμπίνα. Αυτοπυροβολήθηκε μέρα-μεσημέρι, έξω από την επιχείρηση του, στην περιοχή του Γιόφυρου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών και διερχόμενων οδηγών. Μία αυτοκτονία σε δημόσια θέα που προκάλεσε πραγματικό σοκ σε όσους έτυχε να την ζήσουν αλλά και σε όσους πληροφορήθηκαν λίγο αργότερα την τραγική είδηση. Τα κακά μαντάτα διαδόθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ, προκαλώντας πραγματική θλίψη για τον χαμό του.
kriti-aftoktonmia2Εξοικειωμένος με το θάνατο λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης, βασανισμένος από την αρρώστια του, ο «Πιτσίκος» πέρασε στην …αντίπερα όχθη προκειμένου να λυτρωθεί από τους αφόρητους πόνους που βίωνε μέρα με την ημέρα, ολοένα και πιο πολύ. Τόσα χρόνια τα μάτια του είχαν δει πολλά…Κάποιοι τα κατάφεραν, όμως οι περισσότεροι νικήθηκαν. Και εκείνος πάλεψε γενναία. Ήθελε να βγει νικητής. Η αρρώστια όμως συνέχισε να τον «τρώει». Αποφάσισε να μην της κάνει άλλο την χάρη.
Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και ενώ βρισκόταν όπως πάντα στο γραφείο τελετών, έστειλε το γιο του να του φέρει φαγητό από το σπίτι. Αυτό ήταν το πρόσχημα. Στο μυαλό του τα είχε σχεδιάσει όλα. Πήρε την καραμπίνα, βγήκε έξω στο δρόμο και με έναν πυροβολισμό, έδωσε τέλος στην ζωή του.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου