Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

"ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ" ΡΙΧΝΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Δασκαλόπουλος δεν πρόκειται να παραμείνει στα δημοτικά συμβούλια της νέας Δημοτικής Αρχής. Εγκαταλείπει τη θέση του και δίνει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα, τον Νίκο Αποστολόπουλο! Έτσι, ο Χρήστος Δασκαλόπουλος δεν πρόκειται παραστεί στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής η οποία θα λάβει χώρα στις 27 Αυγούστου.
Λέγεται δε ότι ο Χρήστος Δασκαλόπουλος είναι τόσο πικραμένος και απογοητευμένος σε σημείο που να μην θέλει να βλέπει κάποιους "ούτε ζωγραφιστούς". 
Από το 1997 οπότε και μπήκε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Χρήστος Δασκαλόπουλος, μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά με ευδόκιμη θητεία ως Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού στην τελευταία δημοτική θητεία, εγκαταλείπει τον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

3 σχόλια:

  1. "Ολομέτωπη επίθεση σε βάρος του δημάρχου Παπάγου εξαπέλυσε ο Χρήστος Δασκαλόπουλος (φωτό), σε δημόσια εκδήλωση, στο Αμφιθέατρο Χολαργού, όπου επισημοποίησε την κάθοδό του, ως υποψήφιος Δήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Χολαργού-Παπάγου. Στον πρόλογο της ομιλίας του, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Ξύδης αφαίρεσε όλες τις αφίσες που είχε αναρτήσει ο συνδυασμός ΥΠΕΡΕΧΟ (του οποίου ηγείται ο κ. Δασκαλόπουλος), στου Παπάγου, για την αναγγελία της εκδήλωσης, τόνισε:

    «Οι υποψήφιοι δεν έχουν άλλη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους δημότες, πέρα από τα προσωπικά φυλλάδια και τις λίγες αφίσες. Αναρτήσαμε λοιπόν γύρω στις 10 αφίσες στο Δήμο Παπάγου, αλλά ο κ. Ξύδης, πήρε τέτοια φόρα με το συνεργείο του και αφαίρεσε αμέσως όχι μόνον τις αφίσες στα όρια του δήμου του, αλλά προχώρησε και σε αυτά του δήμου Χολαργού. Στην οδό Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου, ξήλωσε όλες τις αφίσες!

    Ο άνθρωπος είναι «αλλού γι’ αλλού». Οι εξελίξεις τον έχουν ξεπεράσει. Ο κ. Ξύδης βρίσκεται καθηλωμένος σε άλλες εποχές. Και για να μιλήσω με την γλώσσα του στρατού από τον οποίο προέρχεται: Η τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου, χρειάζεται κυβερνήτη φρεγάτας και όχι κυβερνήτη παντόφλας»!

    Ο κ. Δασκαλόπουλος έδωσε με λίγα λόγια το περίγραμμα του σημερινού δημάρχου Παπάγου: Ενός ανθρώπου που νομίζει ότι μπορεί να διοικεί τον δήμο από το σπίτι του, φορώντας τις παντόφλες του και προστάζοντας τα συνεργεία να εκτελούν τις διαταγές του! Απομακρυσμένος από τα γεγονότα και τις εξελίξεις, οι οποίες τον έχουν προσπεράσει εδώ και χρόνια!"

    (από την εφημερίδα "Ανεξάρτητος Παρατηρητής")


    ΧΡΗΣΤΑΡΑ , ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟΤΕ Σ ' ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ???
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΣΤΑ ... 63 ΣΟΥ ...
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τη θέση της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο από την παράταξη του κ. Δασκαλόπουλου εγκαταλείπει και η πρώτη σε σταυρούς από την εκλογική περιφέρεια Παπάγου, Καίτη Φασούλη, η οποία θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Λουτράκι, μαζί με τον απερχόμενο Δήμαρχο, Βασίλη Ξύδη. Ως εκ τούτου, τη θέση της καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, Νίκος Φιλιππακόπουλος. Παρ' όλα αυτά, σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μας με τον κ. Φιλιππακόπουλο, ο ίδιος τόνισε πως θα αποδεχθεί την έδρα μόνο στην περίπτωση που παραιτηθεί και ο κ. Τίγκας (επικεφαλής Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης) και στη συνέχεια και ο πρώτος επιλαχών, κ. Κουκής, προκειμένου την εκ Παπάγου έδρα της παράταξης του κ. Τίγκα να καταλάβει η δεύτερη επιλαχούσα, Κική Κούτρα. Ο κ. Φιλιππακόπουλος αιτιολόγησε τη στάση του αυτή με το σκεπτικό της δημιουργίας ενός αρραγούς παπαγιώτικου αντιπολιτευτικού μετώπου, απέναντι στους γαμπρούς εφοπλιστών και τις μπάρμπι, που από 1η Σεπτεμβρίου ετοιμάζονται να μετατρέψουν την περιοχή του Παπάγου σε... αμέρικαν μπαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή