Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΥ... "ΓΚΟΥΦΥ"

Με αφορμή την επικείμενη συνάντηση της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι στις 3 Σεπτεμβρίου, ο τ.Βουλευτής (και 1ος  στο Ευρωψηφοδέλτιο, μετά τον Γ. Καρατζαφέρη) Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής ευρηματική δήλωση: 

"Εχω ξαναπεί ότι το καλύτερο μέρος στο Παρίσι για να συναντιέται η κυβέρνηση με την τροϊκα ειναι η...EURODISNEY, καθώς οι κύριοι της τροϊκας έχουν επίπεδο " ΓΚΟΥΦΥ" στην κατανόηση του οικονομικού περίγυρου. Ηταν,δε, αναμενόμενο να επιλεγεί η "3η του Σεπτέμβρη" για την επόμενη  συνάντησή τους  στο Παρίσι αφού τότε είναι τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ , του ένοχου κόμματος που μάς "φέσωσε" από το 1981, κατέστρεψε  την Ελληνική οικονομία και τελικά  έφερε την σημερινή σκληρή οικονομική κατοχή. Θα γιορτάσει  ,λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ στο Παρίσι  στις "3 του Σεπτέμβρη" τα 40 χρόνια του μαζί με την "επίσημη αγαπημένη" του , την τρόϊκα...". 

Σχόλιο δικό μας: Αγαπητέ Κωστή, οι τροϊκανοί δεν σκαμπάζουν γρι από οικονομικά. Άλλωστε, δεν τους έχουν τοποθετήσει εκεί για να βελτιώσουν την οικονομία της Ελλάδος και της οποιασδήποτε χώρας προσφεύγει στο ΔΝΤ. Τους έχουν εκεί ως οικονομικούς δολοφόνους. Σε πολιτισμένα κράτη και δημοκρατίες, αυτοί όλοι οι τροϊκανοί θα έπρεπε να συλλαμβάνονται και να περνούν από δικαστήριο του ποινικού δικαίου ως τρομοκράτες. Αντιθέτως, οι πολιτικοί προδότες σαν τον Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλο, τους έχουν αναγορεύσει σε κυβερνήτες (βλέπε τυράννους) που πετσοκόβουν την Ελλάδα και τον λαό, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τοκογλύφων. Οι τροϊκανοί καλά κάνουν τη δουλειά τους ως  οικονομικοί δολοφόνοι, εμείς τι κάνουμε ως λαός; Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή όλα αυτά τα εγχώρια πολιτικά καθάρματα που σου ανέφερα θα καθίσουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης και θα τιμωρηθούν όπως τους πρέπει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου