Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ μ.Χ.
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ...ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία στην ...Αμφίπολη είναι ο μέγας Αλέξανδρος". Είναι πολλοί που το πιστεύουν και το διακηρύσσουν δημόσια. Αν επαληθευτεί θα σημάνει παγκόσμιο συναγερμό. Η Κυβέρνηση, παρά τη μυστικότητα, δεν αποκρύπτει την κινητικότητα των στελεχών της για να οργανώσουν και θωρακίσουν το επερχόμενο μεγάλο γεγονός που θα σκάσει την 28η Αυγούστου. Αντιλαμβάνεται κανείς την κοσμοσυρροή που θα επισυμβεί, στην αρχή με τα  Μ.Μ.Ε. που θα σπεύσουν στην Ελλάδα από όλα τα μέρη του κόσμου...  και κατόπιν με τα ατέλειωτα ποτάμια τουριστών.


΄Ηδη το BBC βρίσκεται επί τόπου με πολυμελές συνεργείο καθώς  και πλήθος ξένων άλλων δημοσιογραφικών μέσων.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...Η ΑΡΧΑΙΟΛΌΓΟΣ- Όνομα και πράμα...
Το περιστεράκι που φέρνει το μεγάλο μαντάτο!

Απολύτως Λογικό: Ο Μέγας Αλέξανδρος αποτελεί τον διασημότερο και ενδοξότερο Έλληνα, ο δε τάφος του στην Αμφίπολη δεν θα είναι απλώς τουριστικός κράχτης, αλλά θα έχει προσκυνηματικό χαρακτήρα  για όλη την ανθρωπότητα. Είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να συλλάβουμε το τι ακριβώς θα ακολουθήσει μόλις αποκαλυφθεί το μεγάλο γεγονός... 
"Ευχόμαστε η Κυβέρνηση να ελέγξει την κατάσταση και να μην επιτρέψει στα αρπακτικά των σιωνιστικών δανειστών να βάλουν χέρι στο συγκλονιστικό αυτό εύρημα!" δήλωσε αξιωματούχος που ξέρει πολλά!
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε δημοσίευμά του το hellasnews-agency.blogspot.gr, ωστόσο εμείς προσθέτουμε την δική μας ευχή που δεν είναι άλλη από το να κρατήσει αντιστάσεις ο Σαμαράς (αν έχει τα κότσια) στις πιέσεις που θα δεχτεί και δέχεται από την Μέρκελ έτσι ώστε να αποσιωπηθεί η συγκλονιστική αποκάλυψη της ανακάλυψης του τάφου του Μακεδόνα βασιλιά. Οι Γερμανοί και οι παγκοσμιοποιητές δεν θέλουν επ’ ουδενί να ανακοινωθεί η ανακάλυψη του λόφου Καστά ως ταφικού μνημείου του μέγα Αλέξανδρου, διότι θα ανατραπούν τα σχέδιά τους τα οποία θέλουν οσονούπω να χαρίζουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, αμφισβητώντας ταυτόχρονα την ελληνική καταγωγή του Μέγα Αλέξανδρου! 
Όμως, όπως φαίνεται ο Μέγας στρατηλάτης έρχεται να αποκαλύψει την αλήθεια! 



3 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ;

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΧΟΝΤΡΗ. ΝΤΑΡΝΤΑΝΟΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή