Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΟΣ-ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ! ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΝΙΔΙ!
Ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης (το "ανάπτυξης" είναι κατ΄ευφημισμόν. Όπως λέμε "ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας" ενώ εκεί βουλιάζουν όλα τα καράβια, έτσι και το Υπουργείο Ανάπτυξης του Χατζηδάκη ισοπέδωσε κάθε ίχνος ανάπτυξης στη χώρα) τό'σκασε σαν τον κλέφτη, πρώτος απ'όλους, από την τελετή ορκωμοσίας. Φαίνεται του ανθρώπου του έμειναν ψυχικό τραύμα τα μπουνίδια που έφαγε πριν από μερικά χρόνια από αγανακτισμένους πολίτες. Τότε, τον είχαν ακολουθήσει από την Βουλή όπου έφυγε πεζή και τον στρίμωξαν εξοργισμένοι πολίτες, δίνοντάς του το ξύλο της χρονιάς του. Από τότε, αποφεύγει τα πολλά-πολλά με τον κόσμο. Προφανώς, ο κύριος δίπλα του είναι της ασφαλείας του. 
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΖΗΚΑΣ: ΠΑΡΑΔΟΔΟΣΙΑΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ
Ο μόνος από τους υποψηφίους δημάρχους που ήταν αφοσιωμένος στην αντιμνημονιακή πολιτική, ήταν ο Περικλής Ζήκας, κάτι που συνέχισε να κάνει και από το βήμα, αμέσωςς μετά την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής. Κριτίκαρε δυσμενώς και τον Β. Ξύδη, διότι όπως είπε, με την... υποτακτικότητά του στην κυβερνηση των μνημονίων, άφησε έναν δήμο κολοβό. Ο Π. Ζήκας επισήμανε ότι επί δημαρχίας Ξύδη, έκλεισε το ΙΚΑ, υποβαθμίστηκαν τα ΕΟΠΥΥ τα οποία οδεύουν και αυτά σε κλείσιμο, καταγήθηκε η δημοτική Αστυνομία, απολύθηκαν οι σχολικοί φύλακες και έπεται συνέχεια. Είπε ότι τα 6 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει ο Δήμος από την δικαστική του δικαίωση από την Αττική Οδό πρέπει να πάνε κατευθείαν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ενώ, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι αν ο δήμος υιοθετήσει το πρόγραμμα του "Δικτύου Πολιτών" για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο Δήμος θα κερδίσει 17 εκατ. ευρώ. Τέλος, ο Περικλής Ζήκας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος επειδή η παράταξή του υπερτριπλασίασε την δύναμή της και από μικρότερη σε ισχύ παράταξη στον δήμο Παπάγου-Χολαργού κατέστη 3η δύναμη. 

ΚΕΧΡΗΣ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Ενωτικός παρουσιάστηκε ο Γιάννης Κεχρής κατά την σύντομη ομιλία του μετά την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής, επισημαίνοντας ότι θα επικροτήσει κάθε θετικό έργο του νέου Δημάρχου αλλά θα στηλιτεύσει ό,τι αποβαίνει σε βάρος των δημοτών. Επσήμανε ότι δεν θα κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση αλλά το έργο του θα είναι εποικοδομητικό. Ο Γιάννης Κεχρής επισήμανε επίσης ότι η "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού" είναι η παράταξη νέων και άφθαρτων πολιτικά  προσώπων.  


2 σχόλια:

  1. Πίκρα ο Κεχρής. Καλά θα περιμένει τώρα άλλα 5 χρόνια ελπίζοντας ότι θα γίνει δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ θα πατώσει στην περιοχή, πρώτον γιατί τα πήγε χάλια ως Υπουργός, δευτερον γιατί υποστήριξε ανοιχτά τον Απόστολοπουλο και έβαλε απέναντι του όλους τους άλλους κεντροδεξιούς υποψηφίους, τρίτον γιατι ο Αποστολόπουλος θα στηριξει ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ και τετραρτον γιατι ο συνδυασμός του είναι γεματος ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή