Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ... ΠΑΙΔΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Γράψαμε πριν από λίγες ημέρες για τη συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον επιχειρηματία και ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Μελισσανίδη με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο για την έκδοση νέας εφημερίδας. Δεν πέρασε ένα 24ωρο για να δημοσιοποιηθεί ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος έκλεισε συμφωνία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, για να ακολουθήσει η επίσκεψη στη ΝΕΡΙΤ, ενόψει της συνεργασίας με την "ΥΕΝΕΔ του Σαμαρά".
Είναι σαφές και στο ίδιο συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες ότι το Μέγαρο Μαξίμου ποντάρει πολλά στον γνωστό δημοσιογράφο, εν όψει μάλιστα βουλευτικών εκλογών. Στο μεσοδιάστημα αυτών των εξελίξεων γράψαμε ότι με τη συμβολή του Μεγάρου Μαξίμου ετοιμάζεται η έκδοση νέων εφημερίδων που θα ενταχθούν στον προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά. 

Το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι έχει βρει τον άνθρωπό του σε ό,τι αφορά την διαχείριση στη media από εδώ και πέρα. Η τριπλή μεταγραφή Ευαγγελάτου προσλαμβάνει και άλλη μία διάσταση: Ο Νίκος Ευαγγελάτος προορίζεται ώστε να αποτελέσει το αντίπαλον δέος του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενος από το σύστημα διακυβέρνησης κυρίως διότι έχει ήδη ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ στο επιχειρηματικό πεδίο πάντοτε. 

Στο πρωθυπουργικό περιβάλλον λοιπόν εκτιμούν ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος, μπορεί να χορέψει στον ρυθμό που θα επιβάλλει το κυβερνητικό επιτελείο, όχι βέβαια για να κερδηθούν οι εκλογές (εξάλλου η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου είναι ήδη χρεοκοπημένη), αλλά κυρίως για να περιοριστεί η ήττα, τουλάχιστον σε ότι αφορά σε επικοινωνιακό επίπεδο. 
periodista.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΡΙΤ !!!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή