Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ! Ο ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!

Τον ψηφίσανε οι Θεσσαλονικείς για δεύτρη φορά δήμαρχο. Είναι ο εραιόδουλος Μπουτάρης. Το λεει και το δείχνει. Καρφίτσωσε στο πέτο του ένα φέιγ βολάν, που είχε πάνω του το εξάκτινο αστέρι και έγραφε «Jude», δηλαδή εβραίος! Την ώρα της ορκωμοσίας τους ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκςη, την ώρα που οι Ισραηλινοί συνεχ'ίζουν να βομβαρδίζουν την Γάζα και να σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό, ο Μπουτάρης δηλώνει το πόσο...εβρραίος είναι! Να το χαιρόμαστε. 
Οι δε κόσμος του φώνας "Είσαι Μασόνος και Εβραίος"! Του φώναζαν αυτοί που τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν Δήμαρχο της συμπρωτεύουσας την οποία γέμισε (χάριν τουρισμού ) από εβραίους και Τούρκους! 
Δείτε το βίντεο από το makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Ακόμα μια φωτογραφία που πρέπει να βάλετε στις τουαλέτες σας με τον Μπουτάρη με το άστρο του Δαυίδ για να κάνετε άφοβα τις πρώτες σας ανάγκες. Όσο για αυτούς που τον ψήφισαν για δήμαρχο είναι οι χειρότεροι των χειροτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως έβαλα την φωτογραφία αυτή και έριξα ένα σούπερ χέσιμο! Το ευχαριστήθηκα! Μπουτάρη συνέχιζε να βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες με το άστρο του δαυίδ να χέζω μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή