Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΛΕΕΙ "ΝΑΙ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

"ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ"


Όταν ζούσε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος συνέγειρε τα πλήθη. Η Θεσσαλονίκη βούλιαζε για το θέμα των ταυτοτήτων "ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" έλεγε ο Μακαριστός! 
Σήμερα, οι εβραιοσιωνιστές και οι τοκογλύφοι πατάνε στον λαιμό την Ελλάδα και την Ορθοδοξία!
Αυτό δε το μούτρο που βλέπετε, ο Σουηδός υπουργός εξωτερικών, το δήλωσε ξεκάθαρα: 

«Η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό», είπε ο Καρλ Μπιλντ! 



Αυτά που γίνονται σε βάρος της Ρωσίας γίνονται για τη διάλυση της Ορθοδοξίας! Και οι δικοί μας ξεφτίλες πολιτικοί, υπηρέτες των εβραιοσιωνιστών, επιβάλλουν κυρώσεις σε βάρος της Ορθόδοξης Ρωσίας!!! Οι Ορθόδοξοι Ουκρανοί πολεμούν εναντίον των Ορθόδοξων Ρώσων, το αίμα ρέει άφθονο, οι Ορθόδοξοι Έλληνες βάλλουν κατά των Ρώσων, σε κάθε περίπτωση οι εβραιοσιωνιστές επιτυγχάνουν τον σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από το να συντρίψουν με κάθε τρόπο την Ορθοδοξία. 
Και σήμερα, ο δικός μας Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παίζει το παιχνίδι των Εβραιοσιωνιστών! Λέει "ναι" στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, λέει "ναι" στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων, προσθέτοντας μια ακόμη θηλιά στο λαιμό της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας! 
Οι πύρινοι λόγοι του Μακαριστού Χριστοδούλου, είναι αναπόφευκτα συγκρίσιμοι με την σημερινή θλιβερή πραγματικότητα. Πόσο έχει βουλιάξει ο ελληνισμός και η Ορθοδοξία μέσα σε αυτά τα χρόνια που λείπει από κοντά μας ο Χριστόδουλος!!! 
Τον ¨΄εφαγαν¨και είμαστε μόνοι! Οι λόγοι του όμως αποτελεούν μια αιώνια παρακαταθήκη για το έθνος, την πατρίδα, την Ορθοδοξία. Θα ξυπνήσουμε από το λήθαργο;
Δείτε και ακούστε τα όσα συγκλονιστικά έλεγε ο Χριστόδουλος!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου