Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! ΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Οι λαθρομετανάστες θα παίρνουν άδεια παραμονής με απλή καταγγελία για σε βάρος τους αντιρατσιστική συμπεριφορά! Όποιος δηλαδή μπαίνει λαθραία στη χώρα μας και ο συνοριοφύλακας του φέρεται ....απρεπώς, θα τον καταγγέλλει και αυτομάτως θα νομιμοποιείτα ο λαθρομετανάστης,  ο δε συνοριοφύλακας θα θεωρείται επίορκος και θα κάθεται στο σκαμνί, με ενδεχόμενο να φυλακιστεί!!! Ειδικά τώρα, που σε λίγες μέρες θα ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, οι φυλακές ανοίγουν για τους Έλληνες με απλές καταγγελίες των παράνομων αλλοδαπών! Οι αλλοδαποί ελεύθεροι και οι Έλληνες στη φυλακή!!! 
Κάπως έτσι και ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που θα ψηφίσει την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, το επόμενο θερινό τμήμα της Βουλής (μετά την άδεια των διακοπών), σύμφωνα με τις εντολές των Εβραίων! Οι υποτακτικοί-εβραιόδουλοι Σαμαράς-Βενιζέλος (και νωρίτερα ο Κουβέλης) που έφεραν το νομοσχέδιο στη Βουλή, μεταξύ άλλων θα προβλέπουν βαρύτατες ποινές σε όποιους δεν αναγνωρίζουν το ολοκαύτωμα των Εβραίων (από τους Γερμανούς), την ίδια ώρα που δεν υπάρχει αναφορά για αναγώριση της γενοκτονίας των Ποντίων ή των Ελλήνων της Μικρασιατικής καταστροφής! 
Μιλάμε για αντιρατσιστικό νομοσχέδιο-νέα ταφόπλακα στην Ελλάδα και στους Έλληνες! Τώρα δε που οι λαθρομετανάστες θα εισβάλουν κατά εκατομμύρια στον τόπο μας, οι συνέπειες αυτού του αντιρατστιστικού νομοσχεδίου θα είναι εγκληματικές σε βάρος των Ελλήνων. 
Σύμφωνα λοιπόν με την ειδησεογραφία, μέσα στον Αύγουστο θα ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων, η οποία όρισε ως ημέρα εισαγωγής την Τρίτη 26 Αυγούστου. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί σε δύο συνεδριάσεις.
Το νομοσχέδιο «τροποποίηση του ν. 927/1979 και προσαρμογή του στην απόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου» είχε κατατεθεί στη Βουλή στις 20 Νοεμβρίου 2013.
Είναι το πρώτο νομοσχέδιο που θα εισαχθεί προς συζήτηση στο Θερινό Τμήμα, αμέσως μετά τις ολιγοήμερες διακοπές.
Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως η επιστολή που απέστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής οι Π.Ρήγας και Κ.Τριαντάφυλλος στις 19 Ιουλίου για άμεση εισαγωγή προς συζήτηση και ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου «απέδωσε καρπούς, δικαιώνοντας την επιμονή του ΠΑΣΟΚ».
«Η καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας παραμένει για το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας, καθώς εκτός από διεθνή υποχρέωση της χώρας μας αποτελεί και στοιχείο δημοκρατικού αυτοπροσδιορισμού της» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου