Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Aγαπητοί γονείς και παιδιά,
Για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης φτάνει στο τέλος του. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και φέτος μπορέσαμε να σταθούμε δίπλα στους γονείς του Δήμου μας σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας. Γι' αυτό αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες λειτουργήσαμε για πρώτη φορά τμήμα και στου Παπάγου.
Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων καταφέραμε ώστε τα παιδιά μας να περάσουν καλά και να μάθουν διασκεδάζοντας, ανοίγοντάς τους ταυτόχρονα νέους ορίζοντες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Βασίλη Ξύδη που ήταν αρωγός και υποστηρικτής του προγράμματος καθ'όλη τη διάρκειά του.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν στο φετινό πρόγραμμα, εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό, τους εθελοντές που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και ειδικότερα το Εθνικό Ωδείο Χολαργού και την κα Δήμητρα Καραμπεροπούλου, οι οποίοι προσέφεραν ευγενικά μαθήματα μουσικής παιδείας και δραματοποίησαν και δίδαξαν στα παιδιά το οικολογικό παραμύθι "Το τραγούδι της φώκιας" της Αλίκης Δημοσθένους.
Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς το απολαύσαμε μικροί και μεγάλοι την Τετάρτη 23/7/2014 στο θεατράκι του πάρκου της οδού Αετιδέων, σε μια εξαιρετική παράσταση με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.
Επίσης ευχαριστούμε το Ωδείο της Κατερίνας Μάσκα και τη Σχολή Χορού της Ολίβια Θανάσουλα για τα δωρεάν μαθήματα που προσέφεραν στα παιδιά. Ακόμη την Ειρήνη Ρούμπου που για τέταρτη συνεχή χρονιά δημιουργεί και επιμελείται το στήσιμο αυτού του εντύπου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς τους γονείς που εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας σε εμάς.
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι.
                                                                                                
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
      Βάνα Ρετσινιά
 Αντιδήμαρχος Παιδείας


__________________________________________________

Από τη μουσική εκδήλωση "Το τραγούδι της φώκιας"
στο πάρκο του Χολαργού την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Στην εκδήλωση πήραν μέρος οι μικροί μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης με τη συνεργασία και διδασκαλία των καθηγητών του Εθνικού Ωδείου Χολαργού, σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου, καθώς και το γκρουπ "Σύννεφα με παντελόνια".

Για την επιτυχία της εκδήλωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:
την εταιρία Υιοί Σ.Αξαρλή & ΣΙΑ Ο.Ε. για την ηχητική κάλυψη, το studio ΙΡΙΔΑ για τις πρόβες του συγκροτήματος, τον κ. Παπαβασιλείου για τα αναψυκτικά, τον ΓΑΣ Χολαργού για τα στεφάνια και τις κορδέλες.


Οι φωτογραφίες της γιορτής είναι από την κα Σταυρούλα Καζάνα που εθελοντικά συμμετείχε.

1 σχόλιο:

  1. Το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Παπάγου - Χολαργού προσφέρει στα παιδιά ψυχαγωγία, καλλιέρτγεια της φαντασίας τους και ανάπτυξη των ικανοτήτων τους μέσα από μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων. Μπράβο σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή