Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ: ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ο προφυλακισμένος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Νίκος Παπαβασιλείου έστειλε την παρακάτω επιστολή μέσα από τις φυλακές Δομοκού:
«8 μήνες και εγώ ακόμα βρίσκομαι προφυλακισμένος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού!!!!! 8 μήνες και ακόμα η Δικαιοσύνη που του υποτακτικού και προδότη πρωθυπουργού της Ελλάδας κυρίου Σαμαρά και του υπουργού κυρίου Αθανασίου, με κρατάει στη φυλακή με ψεύτικες και ανυπόστατες κατηγορίες τις οποίες και έχω καταρρίψει με πληθώρα αποδείξεων και μαρτύρων. Κλείνει τα μάτια και τα αυτιά στην αλήθεια και συνεχίζει να κρατά αθώους ανθρώπους στις φυλακές καταστρέφοντας έτσι τις οικογένειές τους και σημαδεύοντας με τον χειρότερο τρόπο τις τρυφερές ψυχές των παιδιών τους!!! Μου έχουν στερήσει ακόμα και το τεκμήριο της αθωότητας!!! Πριν 2 μήνες έκλεισε το 6μηνό μου και η πρόεδρος του συμβουλίου είπε στην υπερήλικη 78χρονη, άρρωστη μητέρα μου, πως ο γιος της θα κάτσει λίγο ακόμα μέσα έως ότου κάνει την πρόταση για αντικατάσταση όρων κράτησης, η κυρία Εισαγγελέας. Η κυρία Εισαγγελέας όμως, ενώ έχει τον φάκελο στα χέρια της από τις 30 Ιουνίου, ακόμα δεν έχει αποφασίσει.... παρ’ όλο ότι την παρακάλεσε προσωπικά η μητέρα μου και η σύζυγός μου να κάνει την όποια πρότασή της! Δυστυχώς όμως έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες...
Ξέρω πολύ καλά πως το συμβούλιο μπορεί από μόνο του να βάλει περιοριστικούς όρους και να αποφυλακιστεί ο κρατούμενος! Κάτι που φυσικά δεν έγινε σε μένα, ενώ θα μπορούσε. Παρά τις συνεχείς προσπάθειές μου με αιτήσεις αποφυλάκισης και προσφυγές στα συμβούλια, ακόμα με κρατάνε παράνομα και άδικα στην φυλακή! 
Η σύζυγός μου προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στα ΜΜΕ για τον άδικο εγκλεισμό μου αλλά δυστυχώς δεν βρήκε ανταπόκριση! Φοβούνται μην λάμψει η αλήθεια, όμως εγώ όπως και άλλοι άδικα προφυλακισμένοι, δεν θα το αφήσουμε έτσι! Έχω μάθει στη ζωή μου να χτυπάω τη γροθιά στο μαχαίρι και να μην φοβάμαι τους γίγαντες με τα γυάλινα πόδια. Να θυμούνται όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες και η θύελλα δεν θα αργήσει να ξεσπάσει και να τους στείλει σε κάποιες φυλακές της Ελλάδας!!!!!
Ζητώ την άμεση αποφυλάκισή μου σε κατ’ οίκον περιορισμό!
Νίκος Παπαβασιλείου»
πολιτικός κρατούμενος

φυλακές Δομοκού 05/08/2014

δημοσιεύτηκε στην "Ελεύθερη Ώρα"

2 σχόλια:

  1. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ............,ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ Η ΝΗΝΕΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ,Ο ΛΑΟΣ ΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙΘ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικουντες επί της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή