Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ! ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ!!!

ΑΙΣΧΟΣ!
Εκεί στην ΕΠΟ φαίνεται πως εξαλουθούν να είναι αγύστια κεφάλια! Έχει ...στεγώνει το μελάνι να γράφουμε συνέχεια για την ελληνική σημαία την οποία έχουν βάλει ανάποδα να κοιτάζει τα...παπούτσια των ποδοσφαιριστών, μέχρι και ο Τέρενς Κουϊκ έφερε με ερώτησή του το θέμα στη Βουλή, αλλά πέρα βρέχει. Η ΕΠΟ προωθεί τις αθλητικές εμφανίσεις της εθνικής πδοσοφαίρου με το εινόσημο αναποδογυρισμένο! Δείτε την εταιρεία  sportarena.gr που διαθέτει προς πώληση τις εμφανίσεις της ομάδας μας, μετά την επιτυχία της να περάσει στις 16 ομάδες του Μουντιάλ. Το σήμα-μαϊμού ...ζει και βασιλεύει! Η ελληνική σημαία αναποδογυρισμένη, με κατεύθυνση τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών.... 
Δείτε και την πιο κάτω φωτογραφία από την ίδια εταιρεία, όπου μπορείτε να 
ότι τα σΤ-Shirt της εθνικής μας ομάδας και της εθνικής Αργεντινής οι σημαίες τους κοιτάζουν τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών, ενώ των άλλων χωρών οι σημαίες στα Τ-Shirt είναι κανονικές!
Θα ξυπνήσετε εκεί στην ΕΠΟ ή θα εξακολουθήσετε να κάνετε τις ίδιες βλακείες που προσβάλλουν το εθνόσημό μας;

1 σχόλιο:

  1. Παναγιά μου δώσε φώτιση στην ΕΠΟ να αλλάξει ψεύτικο σήμα και να βάλει το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή. Αυτή την χάρη σου ζητώ Παναγιά μου σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή