Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΔΕΧ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 100.000 ΕΥΡΩ!!!

Δεν το γράφουμε από το κεφάλι μας, τα λέει και τα παραδέχεται ο ίδιος ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού! Πρόκειται για τεράστιο χρέος, περίπου 100.000 ευρώ που έχει αφήσει ο πρώην Δήμαρχος Νικολάου από το 2006, με την...αμαρτωλή ΑΔΕΧ!!! Επί τόσα χρόνια, το φέσι που είχε αφήσει στην εταιρεία ΤΕΚΑ ΑΕ για ανάπλαση πεζοδρομίων διογκώθηκε με τους τόκους!!! Ο πρώην Δήμαρχος έκανε την πολιτική του, κέρδιζε ψήφους, εμφανιζόταν στην πόλη του ως ο Δήμαρχος των έργων αλλά ο εργολάβος έμενε απλήρωτος! 
Ανάπλασε πεζοδρόμια από την Λ. Μεσογείων μέχρι την 17 Νοέμβρη και την Αγίας Τριάδος, αλλά το χρώμα του χρήματος δεν το είδε! Αναγκάστηκε να κάνει αγωγή κατά του Δήμου, να φτάσει μέχρι και σε κατασχετήριο (τα χάλια της διοίκησης Νικολάου) για να διεκδικήσει τα χρήματά του! Κι έτσι σήμερα, η ΤΕΚΑ ΑΕ θα πρέπει να εισπράξει 100.000 ευρώ!!! Για την ανάπλαση των πεζοδρομίων! Όχι μόνο ο ...κούκος αηδόνι μας στοίχισαν τα πεζοδρόμια, αλλά δρόμους καινούργιους θα ξαναφτιάχναμε με τα χρήματα αυτά!!! 
Και μετά κάποιοι μιλούσαν για χρηστή διοίκηση επί Νικολάου! Και θέλανε να τον ξαναβγάλουνε Δήμαρχο. Ενώ ο ίδιος ξιφουλκούσε εναντίον του Ξύδη για το τι έγιναν τα περίφημα 90.000 ευρώ!!! Κούνια που μας κούναγε! Να δούμε τώρα τι θα γίνει με τα 100.000 ευρώ που θα ξεζουμίσουν τα ταμεία του δήμου!!! 
Δείτε λοιπόν την απάντηση του πρώην Αντιδημάρχου Δασκαλόπουλου, ο οποίος με έγγραφό του τον Ιούλιο (πριν από 2 μήνες) παραδέχεται το τεράστιο χρέος του Δήμου προς την ΤΕΚΑ ΑΕ με την οποία προσπαθεί να βρει φόρμουλα για να το πληρώσει! 
Ερωτάμε: Τελικά βρέθηκε τρόπος να πληρωθεί το τεράστιο αυτό ποσό;  
"Σας γνωρίζουμε ότι βάσει της υπ. αρ. 7456/13 απόφασης του Εφετείου Αθηνών ο Δήμος μας οφείλει στην εταιρεία σας το ττοσό των 99.775,71 €.
Από το ανωτέρω ττοσό στον αντίστοιχο ΚΑ των δικαστικών αποφάσεων υπάρχει διαθέσιμο το ποσό των 55.000,00 (44.715,44 κεφάλαιο και 10,284,56 ΦΠΑ 23%) το «ποίο θα δεσμευτεί στην Οικονομική Επιτροπή (11/7/14).
Εντός του δεύτερου 10ημέρου του Ιουλίου η υπηρεσία μας θα αποστείλει το χρηματικό ένταλμα στην υπηρεσία του Επιτρόπου. Κατ' εκτίμηση η θεώρηση από τον Επίτροπο γίνεται εντός 20 ημερών από  την ημερομηνία αποστολής του εντάλματος.
Η υπόλοιπη οφειλή μας ποσού 44.775.S1 θα εξοφληθεί μετά από αναμόρφωση του προϋπολογισμού από το ΔΣ του Δήμου, που εκτιμάται ότι θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Δασκαλόπουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου