Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 519). ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ

Μόλις κυκλοφόρησε και διανέμεται τη Δευτέρα ο "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής" Σεπτεμβρίου (τεύχος 519). 
Με περισσότερη επίκαιρη ύλη, με θέματα που ...καίνε στην καθημερινότητά μας, η εφημερίδα προβάλλει ως κεντρικό της θέμα "ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ". 
ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ...ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, είναι ο μεσότιτλος του πρώτου θέματος! Αλλά και η περίπτωση του "αντιρατσιστικού νομοσχεδίου" απασχολεί σημαντικό μέρος της εφημερίδος, με έμφαση τα θέματα που αφορούν στους λαθρομετανάστες και τους ομοφυλλόφιλους. Η κυβέρνηση ρίχνει στην πυρά ακόμη και τη νομοθεσία του Σόλωνα αλλά και τις ρήσεις του Αποστόλου Παύλου για τους ομοφυλλόφιλους! Νομιμοποίησαν τα Σόδομα και Γόμορρα είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τριακοσίων της Βουλής.  
Η  υπόλοιπη ειδησεογραφία αφιερώνεται στα παιδιά που φιλοξενούνται στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε παρέμβαση του Κουγιουμτζόπουλου για "ένα αειφόρο ανοιχτό σχολείο στη γειτονιά", στην πρόταση του Τίγκα για αποκατάσταση της επιτίμου Δημάρχου Παπάγου Πίτσας Λιάπη, στον θάνατο του πρώην Δημάρχου Παπάγου Μπλαδένη. Τέλος, υπάρχει ρεπορτάζ για τα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου ΑΤΡΑΠΟΣ που άνοιξε στον Χολαργό, αλλά και συνέντευξη του Χολαργιώτη συγγραφέα Γιάργου Κιουρτίδη.

3 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω να ρωτήσω αυτά τον Παρατηρητή:

    Εγώ δεν θέλω να πάρω την νέα αστυνομική ταυτότητα της ΝΤΠ και θέλω να διατηρήσω την ταυτότητα που έχω με ΧΟ.

    Υπάρχει νόμος που όσοι επιθυμούν να μην πάρουν την νέα αστυνομική ταυτότητα της ΝΤΠ;

    Υπάρχουν αντιδράσεις κατά της νέας αστυνομικής ταυτότητας της ΝΤΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο καιρό οι ταυτότηες που έχουμε στα χέρια μας και γράφουν το θρήσκευμα θα θεωρηθούν άκυρες και θα υποχρεώσουν τον κόσμο να πάρει τις νέες ταυτότητες. Αντιδράσεις δεν υπάρχουν από κανέναν. Ούτε από την Εκκλησία που θα όδειλαν να αντιδράσουν. Ήδη εκατοντάδες ιερείς εχουν τις καινούργιες ταυτότητες. Η εποχή Χριστόδουλου έχει παρέλθει. Δεν μιλάει κανείς. Ο δε σημερινός αρχιεπίσκοπος έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, για τις ταυτότηες θα αντιδράσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φυσικα,οταν θα καταλάβουμε τα παιχνίδια της Νεας Ταξης πραγματων θα είναι πολύ αργα.Παμε για να ξαναζήσουμε τον ΜΕΣΑΙΩΝΑ,την εξαθλιωση του ανθρωπου, την εποχη που η ζωη δεν ειχε καμμια αξια!Αλλωστε μας βομβαρδιζουν για δεκαετιες με τετοιου είδους ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!Σαν κοινωνια δεν αντιδρουμε πια,τα ΜΜΕ μας πασαρουν τον ΘΑΝΑΤΟ σε ολες τις εκφανσεις του,αυτοκτονιες,εγκληματικοτητα,πεινα,αρρωστειες...Ετσι μονο θα ελεγχουν οι ΄΄Κρατουντες΄΄τα δις σε χρημα και τα δις σε Ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή