Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ "ΕΔΙΩΞΕ" 87 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ  ΠΟΣΟ!!!
του Γιάννη Παπαγιάννη
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση για το πόσο κόστισε στην αγορά και ειδικότερα στο τραπεζικό σύστημα η ατελείωτη μπουρδολογία του Άδωνι, κάνει σήμερα το sofokleousin.gr. Όπως γράφει το έγκυρο οικονομικό site, "πολύ ακριβά κόστισε στις τράπεζες η... 
δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος θα αποσύρει τις καταθέσεις του και θα στείλει τα χρήματα του στο εξωτερικό.
Από το πρωί της Τρίτης που έγινε αυτή η δήλωση σε εκπομπή του Mega, παρατηρήθηκε ασυνήθιστο κύμα αναλήψεων σε όλες τις ελληνικές τράπεζες. Υπολογίζεται ότι μέσα σε τρείς μέρες αποσύρθηκαν συνολικά περίπου 87 εκατ. ευρώ -πέραν του ποσού που αντιστοιχεί στον συνήθη ρυθμό αναλήψεων-καταθέσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο σε μία από τις 4 μεγάλες συστημικές τράπεζες η καθαρή εκροή στο τριήμερο από την Τρίτη μέχρι και χθες ήταν 29 εκατ. ευρώ.
Οι εκροές εκτιμάται ότι θα συνεχισθούν - ίσως και με επιταχυνόμενο ρυθμό - όσο το θέμα ανακυκλώνεται με νέες δηλώσεις και πολιτικές αψιμαχίες".

10 σχόλια:

  1. Μαζί με την Μαρία Σπυράκη και ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι μεγάλο κίνητρο να μην ψηφίστε ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΩΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ...

    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άδωνη μήπως έπρεπε να πας να γίνεις εθνικός γελωτοποιός και να κάνεις κωλοτούπμπες;

    Πάντως ξεπέρασες και τον Λάκη Λαζόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άδωνη έλα να νιώσεις πως να είσαι άνεργος και φτωχός και οι λαθροέποικοι με 30 ένσημα να έχουν επιδόματα, συντάξεις, μπόνους και περισσότερα προνόμια από μας τους Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να δω να φτωχαίνουν ο Άδωνης και όλοι στην γαλαζοπράσινη κυβέρνηση των ζόμπι και των ούφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα ά-δω-νι .... πες αλεύρι ... Το Δαφνί ακόμα λειτουργεί και σε περιμένει για μόνιμο κάτοικο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ποιος εισαι εσυ ρε ΕΛΛΗΝΑ?¨Θελεις και προνομια,ολοι ισοι ειμαστε,ποιο πολύ βεβαια,ο Αδωνης και η βολευτοπαρεα του.Μετα ακολουθουν οι λαθροεισβολεις που είναι το νέο αιμα και τα καινουρια ''πελατακια'',για την συνεχεια του θεαρεστου εργου.Μην απορεις λοιπον, που θα εχουν και το δικαιωμα της ψηφου οι λαθροεποικοι, ενώ στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ στο κρατος,θα τους αφαιρουν αυτό το δικαιωμα και θα τους χωνουν και στις τρισάθλιες φυλακες για να τους τελειωσουν και βιολογικα!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Άδωνης και η βουλευτοπαρέα του, οι λαθροεισβολείς είναι τελειωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας καταλάβουν αυτά τα γαλαζοπράσινα ζόμπι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ ότι όλα έχουν ένα τέλος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή