Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

AYTH EINAI H ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΥΨΟΥΣ 3,3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΡΙΜΠΛΟΒΛΕΒ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΣ 88 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΠΙΤΙ!!! ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΥΨΟΥΣ 3,3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ!!!

του Γιάννη Παπαγιάννη
Ακόμα μία ήττα που θα του κοστίσει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια μετρά ο Ρώσος κροίσος Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος βλέπει την πρώην σύζυγό του Ελένα να κερδίζει τη μία δίκη μετά την άλλη.
Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο δικαστήριο της Γευνεύης επιδίκασε στην Ελένα Ριμπολόβλεβα διατροφή 4 δισ. ελβετικών φράγκων (σ.σ. 3,3 δισ. ευρώ). Σήμερα, το Bloomberg φέρνει μια νέα είδηση για τη διαμάχη των δύο πρώην αγαπημένων συζύγων. Ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης απέρριψε την αίτηση του Ριμπολόβλεβ να ακυρωθεί η μήνυση της Ελένα για το αξίας 88 εκατ. δολαρίων ρετιρέ με θέα το Central Park. Το αιτιολογικό της απόφασης είναι ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας απέτυχε να αποδείξει ότι η Νέα Υόρκη δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για τη διεξαγωγή της δίκης.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελένα Ριμπολόβλεβα μήνυσε τον Μάρτιο του 2012 τον πρώην της σύζυγό για απάτη, λέγοντας ότι χρησιμοποίησε την περιουσία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου τους για να αγοράσει ένα διαμέρισμα-ρετιρέ στο 15 Central Park West, κατά παράβαση παλαιότερης απόφασης ελβετικού δικαστηρίου. Για την ιστορία, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ αγόρασε το σπίτι από τον πρώην πρόεδρο της Citigroup Inc. Sanford Weill, με ένα συμβόλαιο που θεωρήθηκε το πιο ακριβό ντιλ στη Νέα Υόρκη.
Οι δύο πρώην αγαπημένοι, Ντμίτρι και Ελένα έζησαν μαζί στην Κύπρο επί 23 χρόνια, ενώ από το 2008 κι έπειτα βρίσκονταν σε διάσταση. Τελικά, όταν αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, η Ελένα βρέθηκε να διεκδικεί πολλά δισεκατομμύρια από τον ιδιοκτήτη της AS Monaco. Από τότε, οι μεταξύ τους διαμάχες είναι συνεχείς και υπό το φως της διασημότητας. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ η καταγγελία από την πλευρά της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, ότι η Ελένα είχε κλέψει ένα κόσμημα αξίας 30 εκατ. ευρώ. Για την υπόθεση η Ριμπολόβλεβα συνελήφθη και ανακρίθηκε από την κυπριακή αστυνομία ωστόσο τελικά αφέθηκε ελεύθερη, καθώς δεν είχαν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου