Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΦΟΥΛ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-ΧΑΜΟΣ!

Σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από το λιμάνι, στο Παραδείσι της Ρόδου, το ξενοδοχείο ‘Naturist Angel’ από την έναρξη της λειτουργίας του έως και σήμερα έχει προσελκύσει με διαφορά περισσότερο Τούρκους και Ισραηλινούς τουρίστες.
Μέσα σε έναν τροπικό κήπο, το Naturist Angel είναι ένα ξενοδοχείο γυμνιστών το οποίο διαθέτει a la carte εστιατόριο, καθώς και εξωτερική πισίνα που περιβάλλεται από ξαπλώστρες και ομπρέλες. Η παραλία γυμνιστών στο Φαληράκι απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Το ξενοδοχείο διοργανώνει τακτικά βραδιές καραόκε, ελληνικές και λάτιν, καθώς και διαγωνισμούς ομορφιάς. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μασάζ στο κιόσκι δίπλα στην πισίνα. Το προσωπικό της ιδιοκτησίας μπορεί επίσης να οργανώσει κρουαζιέρες με καταδύσεις, ψάρεμα και μπάρμπεκιου, σε παραλίες γυμνιστών.
gymnistesgymnistes2gymnistes3gymnistes4gymnistes7gymnistes9
Οι παραλίες γυμνιστών όλο ένα και αυξάνονται στην Ελλάδα  καθώς αποτελούν πόλο έλξης για δεκάδες τουρίστες. Αν σας αρέσει ο γυμνισμός η Ρόδος διαθέτει πολλές παραλίες γυμνιστών, καθώς επίσης και η Σκόπελος αφού φημίζεται για την περίφημη παραλία στο Βελανιό που είναι αποκλειστικά για γυμνιστές…
neotera.gr, Φωτογραφίες από rodiaki.gr

1 σχόλιο: