Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

"ΦΙΛΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ"! ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ AΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Εξευτέλισαν την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, υποδεχόμενοι τον Σκοπιανό υπουργό Εξωτερικών ως “υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας” με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ Φ.Ράσμουνσεν στο άκουσμα της υβριστικής φράσης για την Ελλάδα να χαμογελά πλατιά και να υποδέχεται με μία θερμή χειραψία τον Σκοπιανό,, όπως και ο Βρετανός πρωθυπουργός Τ.Κάμερον! Πρακτικά προσπάθησαν  να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ από το “παράθυρο” με μία de facto ενέργεια παρακάμπτοντας την απόφαση του Βουκουρεστίου τον Μάϊο 2008 που ήταν και μία από τις αιτίες που υπονομεύθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ε.Βενιζέλος και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, ο, κάποτε, “σκοπιοφάγος πατριώτης”...που υποτίθεται ότι είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την στάση της στο θέμα των Σκοπίων, έκανε το όλο θέμα “γαργάρα”. Η υποδοχή του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών από τον τελετάρχη ως “υπουργού Εξωτερικών της Μακεδονίας” και η θερμή υποδοχή του από τον γ.γ. του νΑΤΟ Φ.Ράσμουνσεν είναι ένα εθνικό σκάνδαλο. Και πηγές του ΥΠΕΞ έλεγαν ότι “Έκανε λάθος ο τελετάρχης” και κλείνουν εκεί το θέμα! Λες και υπάρχει περίπτωση ο τελετάρχης (μάλλον ένας Βρετανός αξιωματικός, αν καταλάβαμε καλά από την προφορά του) υπήρχε περίπτωση να χαρακτηρίσει με την ονομασία που δεν έχει, ο εκπρόσωπος ενός κρατιδίου “της πλάκας” όπως τα Σκόπια. Ένα λάθος που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο και βέβαια όταν ο ίδιος ο Φ.Ράσμουνσεν και ο νο 2 μετά τον Μ.Ομπάμα στο ΝΑΤΟ ο Βρετανός πρωθυπουργός Τ.Κάμερον, κάνουν δεκτό τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ με μία “φαρδιά αγκαλιά” ως “υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας” και δεν υπήρξε άμεση αποχώρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, ουσιαστικά και de facto αποδέχθηκε ότι εντός του ΝΑΤΟ τα Σκόπια μπορούν να χαρακτηρίζονται ως “Μακεδονία”. 
Tο ψυχροπολεμικό κλίμα όμως που επικρατεί στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Κάρντιφ όσον αφορά στις σχέσεις με την Ρωσία δεν αφήνει ανεπηρέαστη την χώρα μας.  Η ελληνική κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται με τη νατοϊκή γραμμή για το θέμα της Ουκρανίας και την αντιμετώπιση της Ρωσίαςακόμη και στην δημιουργία δύναμης ταχείας επέμβασης για την ασφάλεια των χωρών της ανατολικής Ευρώπης αν και τάσσεται σαφώς υπέρ των προσπαθειών για την εξεύρεση πολιτικής λύσης στο ουκρανικό και την αποκλιμάκωση της έντασης στις σχέσεις της συμμαχίας με τη Μόσχα.
ixnos.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Σαμαρούλη Βενιζελούλη δεν είναι τα βλακόμουτρα ΑΝΤΙΦΑ που κάνουν μαλακίες σε συναυλίες και παντού.

    Είναι οι Σκοπιανοί που πουλήσατε το όνομα "Μακεδονία" στο κράτος των Σκοπιών! Ξεφτιλιστήκατε όλοι σας στην ανθελληνική προδοτική εβραιοχάτζαρη εταιρεία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ! Το τεράστιο αγγούρι σας μπήκε άγρια από πίσω αντι-ρατσιστάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή