Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΉΜΑ!

Ακόμα δεν ανέλαβε καλά-καλά τα καθήκοντα του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα και ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ο Ηλίας Ψινάκης που ορκίστηκε πριν από λίγες μέρες πέρασε σχεδόν ολόκληρη την νύχτα της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοτικός υπάλληλος επικοινώνησε με τον Ηλία Ψινάκη και του ζήτησε να τον συναντήσει για να του πει ένα πολύ σημαντικό θέμα. Έτσι και έγινε ενώ ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν πίστευε όσα άκουγε: μόλις μία ημέρα πριν αναλάβει και επισήμως απομακρύνθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το οικονομικό τμήμα του δήμου Μαραθώνα.
Με την εύλογη απορία που προκύπτει για το ποιος απομάκρυνε τους σκληρούς δίσκους και για ποιο λόγο έγινε αυτή η πράξη, ο Ηλίας Ψινάκης ζήτησε από τον υπάλληλο να πάει μαζί του στην αστυνομία και να καταθέσει όλα όσα του αποκάλυψε. Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο κ. Ψινάκης και ο υπάλληλος πέρασαν το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος με τον δεύτερο να λέει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ όλα όσα συνέβησαν.
H κατάθεση διήρκησε αρκετή ώρα και οι δύο άνδρες έφυγαν νωρίς το πρωί. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι σίγουρο πως θα λήξει εδώ καθώς η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα. Αν τελικά οι ισχυρισμοί του δημοτικού υπαλλήλου επαληθευτούν, τότε θα επιδοθούν ευθύνες σε όλους όσους εμπλέκονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει ο ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου