Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ"! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!

ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! 
Tο State Department επιβεβαίωσε, εμμέσως την ύπαρξη ακραίων ισλαμιστών και στη χώρα μας η οποία χρησιμοποιείται ως πέρασμα για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, αξιωματούχος, μιλώντας στην ηλεκτρονική σελίδα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ant1news, δήλωσε ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως πέρασμα των δυτικών-μαχητών του Ισλαμικού στρατού προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Ο ίδιος αξιωματούχος σημείωσε ότι υπάρχουν και Έλληνες στις τάξεις των περίπου δύο χιλιάδων δυτικών που έχουν ενταχθεί στους τζιχαντιστές.
Μπορείτε να υποπτευθείτε ποιοι είναι αυτοί οι "Έλληνες"; Είναι αυτοί στους οποίους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έδωσαν την ελληνική υπηκοότητα και ταυτότητες ελληνικές για να τους ψηφίζουν! 
Δείτε μάλιστα και τις απόψεις της  υπουργού κ. Γεννηματά για τους ματανάστες και την νομιμοποόησή τους για να καταλάβετε ποιοι είναι οι ...τζιχαντιστές Έλληνες. 
Γεννηματά: "Ο δεσμός των νόμιμων μεταναστών που ζουν πολλά χρόνια στη χώρα και των παιδιών τους με την Ελλάδα είναι ένα πραγματικό γεγονός το οποίο η πολιτεία δεν πρέπει να παραβλέπει.
Η διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών των μεταναστών που μεγάλωσαν ή μεγαλώνουν στην χώρα μας παραμένει προτεραιότητα μας.
Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να είναι μια ανοιχτή σύγχρονη Ευρωπαϊκή κοινωνία γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπερασπίζεται ουσιαστικά και την Εθνική ταυτότητα".
"Ανοιχτή σύγχρονη Ευρωπαϊκή κοινωνία" δεν θέλατε κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Φάτε τώρα τους... "Έλληνες τζιχαντιστές" , αυτούς δηλαδή που τους βαφτίσατε Έλληνες και που θα σφάζουν εν ονόματι του Αλλάχ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου