Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του 32χρονου μουσικού στο Κερατσίνι -Εκδηλώσεις μνήμης σε πολλές περιοχές της χώρας, αλλά και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
Εκδηλώσεις μνήμης στον Παύλο Φύσσα, ο οποίος έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα σε όλη τη χώρα αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Για σήμερα το απόγευμα, στις 15:00, η κίνηση ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, οι φίλοι και η οικογένεια του Παύλου Φύσσα θα προχωρήσουν σε αποκαλυπτήρια μνημείου στη Π.Τσαλδάρη 60 και αμέσως μετά στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική εκδήλωση.
Για τις 18:00 στον τόπο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα έχει προγραμματιστεί παναττικό συλλαλητήριο, ενώ θα ακολουθήσει πορεία .
Μάλιστα, ετοιμάζονται να βαδίσουν προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό όπου θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό.
Την ίδια ημέρα:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άγαλμα Βενιζέλου 6.30μμ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Νομαρχία, 6μμ
ΠΑΤΡΑ Πλατεία Γεωργίου 7μμ
ΧΑΝΙΑ, Πλατεία Αγοράς, 7.30μμ
ΡΕΘΥΜΝΟ Δημαρχείο 6μμ, θα ακολουθήσει συναυλία στην Πλ. Μικρασιατών
ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Πλατεία Ελευθερίας 6.30μμ
ΞΑΝΘΗ, Κεντρική Πλατεία 6μμ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ, Κεντρική Πλατεία 6μμ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, Δημαρχείο 6μμ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Πλατεία 23ης Μαρτίου, 8μμ
ΒΟΛΟΣ, Πλατεία Ελευθερίας 6μμ
Στις 19 Σεπτέμβρη η κίνηση ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ οργανώνει μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα στις 5μμ.
Το χρονικό της δολοφονίας
Η Ελληνική Αστυνομία δέχεται κλήση στις 23:57:42 (17/9/3013). Μάρτυρες αποκαλύπτουν πως μια ομάδα 50 ατόμων με ρόπαλα βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ιφιγένειας και Λ. Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι. Κατευθύνονται προς την καφετέρια με την επωνυμία «ΚΟΡΑΛΙ».
Στις 23:59:19, μια ομάδα 8 αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ φθάνει στο σημείο.
Οι αστυνόμοι βλέπουν απέξω περίπου 30 άτομα. Κάποιοι αρχίζουν να τρέχουν προς την οδό Παναγή Τσαλδάρη, όπου είναι συγκεντρωμένα 60 άτομα.
Εκεί βρίσκουν τον Παύλο Φύσσα. Αιμόρφυρτο, με τραύματα από μαχαίρι στο στήθος. Δεν έχει χάσει ακόμα τις αισθήσεις του. Καταφέρνει να αποκαλύψει το όνομα του δράστη. Είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς, μέλος της Χρυσής Αυγής.
Η αστυνομία του βάζει χειροπέδες. Βρίσκει το μαχαίρι πεταμένο κοντά στο αυτοκίνητό του. Ο άτυχος νέος, με αντιφασιστική δράση, μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και διαπιστώνεται ο θάνατός του.
"Συναγερμός" στην Αντιτρομοκρατική
Σε «συναγερμό» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ., καθώς εκφράζονται φόβοι για τρομοκρατική επίθεση, εν όψει και των εκδηλώσεων του Παύλου Φύσσα.
«Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια. Στις 4 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα, μάλιστα μία ομάδα έξι κουκουλοφόρων έριξε εκτός από δύο μπουκάλια και ένα ξύλινο ομοίωμα χειροβομβίδας εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, προκαλώντας πανικό. Στη συνέχεια οι δράστες κρύφτηκαν σε ένα διαμέρισμα της περιοχής. Αυτή η ενέργεια ίσως αποτελεί "πρόβα" επίθεσης με χειροβομβίδα, έτσι ώστε να τσεκαριστεί ο τρόπος αντίδρασης, που βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις και πόσο γρήγορα αντιδρούν σε τέτοια περιστατικά.»
Τα λόγια του αξιωματικού της αστυνομίας, «δείχνουν» την έντονη ανησυχία που υπάρχει για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση εναντίον αστυνομικού στόχου, εν όψει και των εκδηλώσεων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Γι αυτό άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας όχι μόνο στα Εξάρχεια, αλλά και σε άλλους πιθανούς στόχους, πολιτικούς, οικονομικούς και αστυνομικούς. Για το περιστατικό μάλιστα στις 4 του μηνός έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία προσπαθεί να προλάβει τρομοκρατικό χτύπημα. Γιατί μπορεί να συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης τον περασμένο Ιούλιο, κυκλοφορούν όμως ελεύθεροι η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, ο αρχιτρομοκράτης της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλος Ξηρός, ασύλληπτα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» αλλά και του «Επαναστατικού Αγώνα».
newsbomb.gr

3 σχόλια:

  1. Ο Παύλος Φύσσας είναι ζωντανός μόνο για μια μειοψηφία ατόμων που είναι κατά των Ελλήνων που λένε χωρίς αποδείξεις ότι τον σκότωσαν χρυσαυγίτες!

    Κάτι για τον Αντώνη Σαμαρά τον "δημοκράτη" πρωθυπουργό των ομοφιλόφιλων, των λαθροέποικων, κατά των Ελλήνων: Ρε Σαμαρά πες πιο ήταν το σχέδιο και πως στείλατε τον Παύλο Φύσσα στην άλλη ζωή. Πάντως εμείς οι έχοντες γνώση ξέρουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ;
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ;
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΟΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ,ΦΙΛΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΕΙΤΟΝΕΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΜΑΥΡΟ,ΜΠΟΡΝΤΟΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΟΝΟ .

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ .

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΆΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ .

    ΑΙΣΧΟΣ !

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ .

    ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

    ΓΥΦΤΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ .
    ΟΥΤΕ Ο ΡΑΠΕΡ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή