Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΣΕΛΙΔΑ!!!


Δυστυχώς δεν αλλάζουμε σελίδα


Την πρώτη ένδειξη ότι δυστυχώς δεν θα αλλάξουμε σελίδα, αλλά θα συνεχίσουμε τα παραδοσιακά και αποτυχημένα μοντέλα πολιτικής και διοίκησης, μας έδωσε ο νέος μας δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, με τον ορισμό των αντιδημάρχων.
Αλληλοεπικαλυπτόμενες αρμοδιότητες και αποτυχημένα πρόσωπα του παρελθόντος, θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στο ιερό των πολιτικών ισορροπιών και των προεκλογικών συναλλαγών.
Ο κ. Αυγουρόπουλος και πάλι στον τομέα της καθαριότητας. Ο άνθρωπος που σε μία τριετία επί δημαρχίας Νικολάου κατόρθωσε να αυξήσει το κόστος καθαριότητας και την επιβάρυνση των δημοτών κατά 157% χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ο άνθρωπος που αφού καταχρέωσε το δήμο Χολαργού αγοράζοντας «σύγχρονους» κάδους, μετά διαπίστωσε ότι δεν ταιριάζουν στα απορριμματοφόρα. Ο άνθρωπος που αφού αγόρασε τους ηλεκτρικούς συμπιεστές αξίας 100.000 ευρώ, μετά διαπίστωσε ότι λειτουργούν με ρεύμα... και τους απέσυρε για να σκουριάσουν στον Υμηττό. 
Ενας συνταξιούχος του ΟΤΕ, 70 χρονών που αδυνατεί βέβαια να εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την διαχείριση των απορριμμάτων και σαφώς δεν μπορεί να δώσει κατευθυντήριες γραμμές σε μελετητές, μηχανικούς παραγωγής, αφού δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε αλγόριθμους, ούτε εκθετικές εξισώσεις. 
Η αντιδημαρχία της Κοινωνικής Πολιτικής, σε ανταγωνισμό με το Νομικό Πρόσωπο του ΔΟΚΜΕΠΑ, θα συνδιοικούν ακόμη και τα ΚΑΠΗ.
Και ποιος από τους δύο τελικά θα κληθεί να εκπονήσει πολιτική αντιμετώπισης των βαρύτατων κοινωνικών προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η κρίση;
Αλλος θα είναι αρμόδιος για την επικοινωνία με τους δημότες και άλλος θα έχει την ευθύνη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που είναι ο βασικός θεσμός επικοινωνίας με τους δημότες.
Και η ίδια πολιτική εφαρμόζεται και στην αντιδημαρχία Πολιτισμού. Μια αρμοδιότητα που ήδη έχει εκχωρήσει ο δήμος στο Νομικό Πρόσωπο του ΔΟΠΑΠ ανατίθεται και σε αντιδήμαρχο.
Αλλος θα έχει τη ευθύνη του Πολιτισμού και άλλος την ευθύνη της διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων και την ευθύνη των αιθουσών πολιτισμού.
Αλλος θα έχει την ευθύνη του Περιβάλλοντος και άλλος την ευθύνη για τα πολεοδομικά ζητήματα.
Δύο θα έχουν την ευθύνη της δημοτικής συγκοινωνίας.
Ακόμη χειρότερη θα είναι η μοίρα της Παιδείας η οποία υποβαθμίζεται, αφού συγχωνεύεται ουσιαστικά με τον Πολιτισμό σε μία αντιδημαρχία, ως δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.
Και επιπρόσθετα λείπουν οι τομείς της  Απασχόλησης και της Ανάπτυξης, καθώς και της Βιώσιμης Κινητικότητας. Οι ουσιαστικές δηλαδή και απαραίτητες αντιδημαρχίες, για να αλλάξουμε σελίδα στην πόλη μας και να πετύχουμε τους στόχους Κοινωνικής Συνοχής και Φιλικής Γειτονιάς.
Εχθές είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον νέο μας δήμαρχο. Η αίσθηση που μας άφησε ήταν ότι οι προθέσεις του είναι πολύ καλές, έχει διάθεση να ακούσει τις καλές προτάσεις και έχει ορθούς στόχους.
Οι αποφάσεις του όμως για τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων, παρά την τοποθέτηση στην πλειοψηφία τους αξιόλογων προσώπων, προδικάζουν ένα αλλούμ στην διοίκηση και ότι δεν θα γυρίσουμε σελίδα. Επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη του παρελθόντος που μας οδήγησαν στη μιζέρια και στην αδράνεια με προτεραιότητα στις μικροπολιτικές ισορροπίες και τις προεκλογικές συναλλαγές. 
Προτείνουμε στο δήμαρχο να τολμήσει και προχωρήσει λίγο μπροστά.

4 σχόλια:

  1. Όσο ο καθένας θα θέλει να γίνει δήμαρχος αγνοώντας την πραγματική του ισχύ και επιρροή, τόσο ο δήμος θα διοικείται από τέτοιες διοικήσεις. Δεν εξαιρείσαι Χάρη μου εσύ. Δυστυχώς. Με εννιά παρατάξεις, μοιραία θα κέρδιζε αυτός που θα μάζευε στελέχη με πολλές προσωπικές ψήφους. Μην κλαίγεσαι λοιπόν τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ.........,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΕΣΥ ΣΕΛΙΔΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !

    ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ .

    ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ;
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΣΑΛΙΟ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ !

    ΓΙΑ "ΒΛΗΜΑΤΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ "ΒΛΗΜΑΤΑ", ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ .

    ΑΣΚΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ .
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΣΕΙΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

    ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Ή ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ .

    ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ Ή ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΕΣΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑ ;
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟ .

    ΤΟ ΔΟΥΜΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ Ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ .

    ΟΡΕΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ !

    ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΓΩΤΟ TRIO CHOCK ΑΠΟ ΤΟ LIDL ,ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ !!!!!

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    "ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ" ;

    ΚΟΛΑΚΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ !. !!!

    ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΣΤΟΥΡΝΟΥΣ, HOMO HILITHIUS !!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κριμα που δεν εισαι εσυ και η παρεα σου να παει ο δημος μπροστα . Εσυ και η 8 προτασεις σου....κατι σαν τα κλεμενα ονειρα.....που λεμε. Ρουφατο το αυγο σου τωρα και μετα καντο γαργαρα...κοιτα τα χαλια σου και ασε τις κριτικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγινε ο αλβανος αντιδημαρχος και κατι εγινε....τα πολιτικα σκουπιδια στα σκουπιδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή