Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΩΡΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Δεν θα το πιστέψετε, πάντως ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος δημιουργεί ένα μοναδικό ρεκόρ για την ιστορία του Δήμου. Από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του εργάζεται μέχρι αργά το βράδυ στο Δημαρχείο! Όλο το προσωπικό φεύγει από την δουλειά του, μόλις τελειώσει το ωράριο εργασίας του αλλά ο Δήμαρχος παραμένει, είτε έχοντας συναντήσεις με συνεργάτες του και πάντως εργαζόμενος για την καλύτερη διοίκηση του Δήμου. 
Τι ώρα επιστρέφει στο σπίτι του; Μετά τις 9.30 το βράδυ, ενώ προ δύο ημερών παρέμεινε στο Δημαρχείο μέχρι τις 10.30 μ.μ. 

3 σχόλια:

  1. Προφανως κάθεται μέχρι αργά . Αφου ανεπαγγελτος ηταν αντί να κάθεται όλη μέρα σπίτι του αράζει στο Δημαρχείο. Και ο Ξύδης το ίδιο έκανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε Παπάγου-Χολαρχού Ηλία Αποστολόπουλε. Απαίτω να μετονομάσεις την οδό 17 Νοέμβρη σε Μεγάλου Αλεξάνδου και στον Άνω Χολαργό να στηθεί το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου του Μακεδών του Βασιλιά των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν λεω,αν,μετονομαστει η 17 Νοεμβρη σε ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ εμενα να με χεσεις.Ειπαμε την ιστορια στην ΕΛΛΑΔΑ την γραφουν τα ορφανα του σφαγεα Σταλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή