Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΚΙΚΗ ΚΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ! ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

Μήνυση κατά της πρώην Αντιδημάρχου Παπάγου-Χολαργού κατέθεσε ο εκδότης Πέτρος Καραμανέας και από τη νέα εβδομάδα ξεκινά η προανακριτική διαδιασία με καταθέσεις μαρτύρων και βεβαίως την κατάθεση υπομνήματος της κατηγορουμένης. 
Η κόντρα ανάμεσα στην κα Κούτρα και τον εκδότη θα πάει πολύ μακρυά από τη στιγμή κατά την οποία δεν υπήρξε διάθεση συμβιβασμού. Όταν η πρώην Αντιδήμαρχος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Καραμανέα, ο εκδότης αποφάσισε να μην καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και πέρασε στην αντεπίθεση με κατάθεση και του ιδίου σε βάρος της κας Κούτρα. 

Αυτή είναι η Ελλάδα κυρίες και κύριοι: μια χώρα δικομανών, πάντως όχι πραγματικά πιστών χριστιανών! Αν οι Έλληνες ήταν αληθινά πιστοί χριστιανοί και ακολουθήσαν το παράδειγμα ζωής του Ιησού θα ήταν ενωμένοι να αντιμετωπίσουν τον όποιο εχθρό. Σήμερα, ο εχθρός αλωνίζει και εδώ, σκοτωνόμαστε στα διαστήρια μεταξύ μας! Για γέλια ή για κλάματα είμαστε; 

7 σχόλια:

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο >>>ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ!!!!!ΚΑΛΑ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι γάϊδαρος και ποιος το σαμάρι; Και ποιος από τους δύο είναι καλός χριστιανός; Ο γάϊδαρος ή το ...σαμάρι; Για να ξέρουμε δηλαδή τι σημαίνει το σχόλιό σας. Ουσιαστικά δικαιώνετε αυτά που γράφουμε περί χριστιανών...γιαλαντζί! Μόνο στα λόγια είμαστε χριστιανοί και τον σταυρώνουμε συνέχεια τον Χριστό. Ξέρετε γιατί; Γιατί είμαστε ή γαΙδούρια ή...σαμάρια! Και μόνο να γκαρίζουμε ξέρουμε. Και μάλιστα θέλουμε τα γκαρίσματά μας να τα μεταφέρουμε στα δικαστήρια! Περίγελοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΓΡΑΦΙΚΕ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ??? ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ , ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ , ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ??? ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΟΝΔΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ , ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ... ΑΘΕΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?????

      Διαγραφή
    2. Εσύ ανώνυμε λες "γραφικό" τον Βραχιολίδη. Πίσω από την ανωνυμία σου χαρακτηρίζεις όπως θέλεις. Τέλος πάντων.
      Ο Καραμανέας αναφέρθηκε σε κάποιο επώνυμο πρόσωπο; Αν ναι, τότε να μου το πεις να τον καταδικάσω πρώτος. Πές μου λοιπόν πού η εφημερίδα του Καραμανέα "ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ , ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ" την κα Κούτρα; Αν μου απαντήσεις όμως ότι υπονοούσε αορίστως μεν, αλλά ο αναγνώστης μέσα από τους υπαινιγμούς μπορούσε να... καταλάβει τι εννοούσε, τότε θα σου πω κι εσένα πόοοσο καλός χριστιανός είσαι!
      Με υπαινιγμούς, υπόνοιες, μάλλον, ίσως μπορεί, και άλλα συναφή να φτιάξουμε κατηγορίες και δίκες όσες θέλεις! Μπράβο σου λοιπόν. Ωραία λογική επιχειρηματολογία!

      Διαγραφή
    3. "υπαρχει τοπικος εκδοτης που διαθετει και καταστημα οπτικων , ο οποιος τα βραδια ασελγει σε τετραποδα σε αλσος απεναντι απο συγκεκριμενο δημαρχειο ... η περιπτωση του ειναι γνωστη στην ευρυτερη περιοχη , αλλα ολοι προσπαθουν να τα εχουν καλα μαζι του , για να εχουν φυλαγμενο τον κωλο τους ......."

      αναδημοσιευση απο τοπικη εφημεριδα με την ονομασια "πορδη του δημοτη" , η οποια δεν αναφερεται σε καποιο επωνυμο προσωπο , οποτε με υπαινιγμους , υπονοιες και αλλα συναφη δεν φτιαχνονται κατηγοριες και δικες ..........

      Διαγραφή
  3. H Koύτρα είναι σπουδαία κυρία και με μεγάλη κοινωνική προσφορά.Η ίδια, άλλωστε, έχει προκαλέσει όποιον έχει στοιχεία να την μηνύσει.Είναι θλιβερό που ένας εκδότης-όπως θέλει να χαρακτηρίζεται-έπεσε στην παγίδα ενδοπαραταξιακών διαφορών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Βραχιολι'δη γιατι' σας απασχολει'η υπο'θεση του Καραμανε'α -Κουτρα???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή