Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

Μόλις κυκλοφόρησε ο "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής" Αυγούστου. Αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής υπό τον Ηλία Αποστολόπουλο και μόλις ανακοινώθηκαν και οι αντιδημαρχίες, η εφημερίδα μας είναι έτοιμη. Αύριο διανέμεται στο δημοτικό μέγαρχο Χολαργού και το αντίστοιχο του Παπάγου, καθώς εεπίσης στα ΚΕΠ Χολαργού- Παπάγου αλλά και στις επιχειρήσεις. Μεθαύριο με τα ΕΛΤΑ στους συνδρομητές. 
Το μεγαλύτερο μέρος της εφημερίδας καταλαμβάνει η ορκωμοσία της δημοτικής Αρχής, τα ευτράπελα και παραλειπόμενα. Ωστόσο, στο εξώφυλλο της εφημερίδας είναι αφιερωμένο στη νέα σημαία-χωρίς Σταυρό την οποία πάνε να μας πλασάρει η νεά παγκόσμια τ΄΄αξη  πραγμάτων! Ο Μκαριστός Χριστόδουλος το έλεγε όσο ζούσε ότι θα θελήσουν να αφαιρέσουν τον Σταυρό από τη σημαία μας. Ήδη αρκετές παρελάσεις, ακόμη και θρησκευτικές πανηγύρεις τις σημαιοστολίζουν με σημαίες -υποτίθεται- ελληνικές από τις οποίες λείπει ο Σταυρός!
Στην υπόλοιπή θεματολογία της εφημερίδας υπάρχει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παπάγου για τον μήνα Σεπτέμβριο, καθώς επίσης η παρουσίαση της συγγραφέος της γειτονιάς μας Βάλιας Καραμάνου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου