Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η κυβέρνηση, ανάμεσα στις σχολές που ετοιμάζεται να κλείσει ή να συγχωνεύσει, είναι και το τμήμα ρωσικών σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Η σχολή που δημιουργήθηκε πριν από μερικά χρόνια από τον Μπαμπινιώτη και εντάσσεται στο τμήμα σλαβικών σπουδών υποβαθμίζεται σκοπίμως και προορίζεται να κλείσει! 
Και να σκεφθεί κανείς ότι το τμήμα ρωσικών σπουδών είναι...μαγνήτης για την Ρωσική πρεσβεία η οποία κάθε τόσο απευθύνεται σε αυτό ζητώντας αποφοίτους της Σχολής προκειμένου να τους εντάξει στην αγορά εργασίας είτε ως υπαλλήλους της ρωσικής πρεσβείας (μεταφραστές κ.λ.π.) είτε σε άλλες υπηρεσίες της Ρωσίας! 
Και όμως, αυτή τη σημαντικότατη Σχολή η οποία στις μέρες μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και αξία, η κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζεται να της βάλει λουκέτο!!! Υπακούοντας η κυβέρνηση Σαμαρά στις εντολές των εχθρών της Ρωσίας (ΕΕ-ΗΠΑ, εβραιοσιωνιστές) μετά τις κυρώσεις που επιβάλλει στη φίλη-ορθόδοξη χώρα, αναμένεται να βάλει ακόμη μία ταφόπλακα στις έως τώρα άριστες ελληνορωσικές σχέσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου