Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ! Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΤΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!

Σχόλιο του Αθανάσιου Καρανάσιου: Μετά την έλλειψη τροφής, μας στερούν και την ελευθερία έκφρασης του λόγου. Ζούμε στο Μεσαίωνα. Χρειαζόμαστε νέους Βολταίρους να μας αφυπνίσουν!

Μόλις σήμερα τυπώθηκε -και τέθηκε η μεγάλη του κράτους σφραγίδα- ο λεγόμενος "αντιρατσιστικός νόμος". Ακολουθεί η 1η παράγραφος του άρθρου 1, για να καταλάβουμε, ότι σύμφωνα με τους "αντιπροσώπους" μας, απαγορεύεται πλέον η ελεύθερη έκφραση γνώμης και άποψης. Για να περιέλθει σε πλήρη ανασφάλεια ο πολίτης -αν προσέξετε- κολλάνε τη δυνητική φράση "που μπορούν να προκαλέσουν" (όχι ότι προκάλεσαν), δηλαδή κατά την αυθαίρετη κρίση του δημόσιου κατήγορου: 

10 Σεπτεμβρίου 2014
ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4285

Τροποποίηση του ν. 927/1979 (Α΄ 139) και προσαρμογή του στην απόφαση − πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου (L 328) και άλλες διατάξεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Άρθρο 1
Το άρθρο 1 του ν. 927/1979 αντικαθίσταται ως εξής:

"Άρθρο 1
Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους
1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για
τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 − 20.000) ευρώ."

Οπότε.... μούγκα!

Σχόλιο δικό μας: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ!

4 σχόλια:

  1. Σαμαρά-Βενιζέλο-Παπούλια αντιρατσιστάρες εβραιοχάτζαροι ο αγώνας εναντίον σας δημοκράτες της δεκάρας συνεχίζεται μέχρι να πάρετε δρόμο από την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το νομοσχέδιο των Σαμαρά-Βενιζέλου είναι ρατσιστικό κατά των Ελλήνων! Το αντιρατσιστιστικό νομοσχέδιο είναι ένα γαλαζοπράσινο έκτρωμα σαν τα μούτρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλές ήδη δημοκρατίες ανά τον κόσμο βρίσκονται υπό την αιγίδα
    της Παγκοσμιοποίησης που σχεδιάζει να επιβάλει την Παγκόσμια
    Κυβέρνηση του πολυεθνικού οικονομικού κεφαλαίου.
    Θα μας βάλλουν στο μαντρί όπως τα πρόβατα. Θα μας κάνουν ό,τι
    θέλουν, όπως κάνει καθημερινά ο τσοπάνης τα πρόβατά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ
    ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή