Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΤΟ...ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!

Όπως αναφέρει το hellasforce.com και το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Ελεύθερης Ώρας", από χθες σημειώθηκε αερομεταφορά Καταδρομών με βαρύ Οπλισμό στον Έβρο! Η εντολή δόθηκε προσωπικά από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και ήταν ξαφνική. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά οι Μονάδες της Ταχείας Αντίδρασης του Βορείου Τομέα εκτελούν Αποστολή στον Ποταμό Έβρο!
2
Οι Καταδρομείς κινήθηκαν στο πλαίσιο της Άσκησης «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» και έπιασαν αφού ασφάλισαν τα περάσματα "Αρη και Ατάρνη" …Ενώ προς το Ποτάμι κινούνται ταχέως και τμήματα από τις Μονάδες που εδρεύουν στην Περιοχή!
???????????????????????????????
Η αερομεταφορά των Καταδρομών υποστηρίζεται και από Επιθετικά Ελικόπτερα Απάτσι. Είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποιούνται τα Απάτσι …Η πρώτη φορά ήταν σε επιχείρηση εναντίον Αλβανοτσάμηδων στα ΕλληνοΑλβανικά Σύνορα!
Αυτό που είχε διαδοθεί ως ...ράδιο αρβύλα ότι θα υπάρξει πολεμική σύγκρουση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία η οποία θα ξεκινήσει από την περιοχή του Έβρου και στην οποία θα συμμετάσχουν και οι Αλβανοί στο πλευρό των Τούρκων, ίσω δεν είναι πολύ μακριά από το να πραγματοποιηθεί! Για να δώσει εντολή ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ να ενισχυθεί με βαρύ οπλισμό ο Έβρος, με τη συμμετοχή καταδρομέων και ελικοπτέρων Απάτσι, σημαίνει ότι γνωρίζουν τι επικειται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου