Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: "Ο ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ"

Επειδή για άλλη μια φορά έδρασαν τα γνωστά παπαγαλάκια και οι ευφάνταστοι σεναριογράφοι του ηλεκτρονικού και όχι μόνο Τύπου με ψευδείς ειδήσεις που αφορούν το πρόσωπό μου και προς άρση κάθε παρεξηγήσεως και αποκατάσταση της αληθείας.

Ενημερώνω:

Χθες το βράδυ υπεβλήθην για δεύτερη φορά σε σειρά εξετάσεων στην κλινική ελέγχου διαταραχών ύπνου του ιατρού κ. Αλχανάτη στο Νοσοκομείο "Σωτηρία". Αυτή και μόνον είναι η αληθινή είδηση.

Η αλήθεια αυτή δεν αλλάζει το ισχύον απαράδεκτο καθεστώς που διέπει τις ελληνικές φυλακές. Ο κρατούμενος δεν αντιμετωπίζεται ως πολίτης με δικαιώματα από το απρόσωπο και στυγνό, υποκριτικά δικαιικό, σύστημα. Δεν χάνει μόνο την ελευθερία του, αλλά θα πρέπει να χάσει και την υγεία του.

Με τη βοήθεια του Θεού, οδηγό την Αλήθεια και την αγάπη των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζω μαζί με τους συναγωνιστές μου τον αγώνα για Πατρίδα-Πίστη-Ελευθερία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή