Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ 'ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Επιστολή του αναγνώστη μας Α.Μ. , μόλις έφτασε, γεμάτη οργή και αγανάκτηση.

"Και για να βρίσω πρωί πρωί, στην οδό Ευτέρπης ,ώρα 08:05 σκουπιδιάρα του δήμου μάζευε σκουπίδια.
Τόσο «σκατοκέφαλοι» είναι που έδωσαν εντολή να μαζέψουν τα σκουπίδια την ώρα αιχμής, ώρα 08:05 ,που ο κόσμος πάει στις δουλειές του, τα μικρά παιδιά σχολείο, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και όλοι οι γονείς είναι σε εγρήγορση!  Περιμέναμε 5 λεπτά τη σκουπιδιάρα και η ουρά αυτοκίνητων από πίσω, τεράστια. 
Και όλα αυτά στην οδό Ευτέρπης !

και μαζί και μια μηχανή που επέβλεπε την εργασία του πρωινού σκουπιδομαζέματος.

Να βρίσω ή να μην βρίσω; Και μπροστά μου άλλα 8 αυτοκίνητα και μόνο αυτός που ήταν πίσω από τη σκουπιδιάρα …έριχνε καντήλια! 

Και ούτε ένα συγγνώμη και ο μέγας επιθεωρητής με το μηχανάκι που επέβλεπε, ούτε ένα συγγνώμη και αυτός. 

Επαναλαμβάνω, Δευτέρα πρωί , ώρα 08:05 , ώρα αιχμής !!!!

ΠανΊβλακας αυτός που έδωσε την εντολή ! Καρεκλοκένταυροι χωρίς φαιά ουσία, που ενδιαφέρονται μόνο να δείχνουν ότι κάνουν έργο.

Τώρα τους έπιασε ο πόνος να μαζέψουν το σκουπιδαριό.

Έχει πλάκα, ο νέος δήμαρχος θέλει να φανεί αλλά μέχρι πότε; Θα σταματήσει η ιστορία, θα χαλαρώσει, λεφτά δεν υπάρχουν και οι εργολάβοι κατασκευάζουν με λευκές επιταγές;; 
Πάντως αν ξαναδώ σκουπιδιάρικο ,ώρα 08:00 το πρωί ,την ώρα που πάω στη δουλειά μου, στη τράπεζα, στο σχολείο, στο κέντρο της Αθήνας, στη λαϊκή, παντού, θα γίνει χαμός την επόμενη φορά. 

Και μαζί θα συμπαρασύρω και τους άλλους οδηγούς, άντε γιατί μας έπρηξαν τα @@ μας πρωί-πρωί. Και όχι τίποτα άλλο αλλά πήγαινα και για εξέταση psa μετά. 
Α.Μ."

1 σχόλιο:

  1. To epiveveono ke ego,perimename san tous ilithious proiniatika na mazepsoun ta skoupidia ke viazomoun na pao sto nosokomio pou exo ton patera mou.Poly zoa einai kai den anaferomai stous ergates kathariotitas kai ston odigo to mono sigouro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή