Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ & ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ" ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Στο παρελθόν έχω αναφερθεί στο "εργασιακό" καθεστώς που διέπει τους Έλληνες βο(υ)λευτές, το οποίο ξεπερνάει τα όρια του σκανδάλου και της πρόκλησης και αγγίζει τα όρια του εμπαιγμού και της κοροϊδίας του Ελληνικού λαού.

Δεν θα αναφερθώ σε αυτούς που έκαναν σκοπό της ζωής τους να εκλεγούν βο(υ)λευτές για να βολέψουν εαυτούς έως τρίτης γενεάς ενώ παράλληλα δεν έχουν εργασθεί ούτε μία ώρα στη ζωή τους.
Δεν θα αναφερθώ σε αυτούς που μέσω σκανδάλων, κακοδιαχείρισης, δωροδοκίας και λοιπών συναφών δραστηριοτήτων θησαύρισαν, ενώ χάρη στο "ευεργέτημα" που οι ίδιοι νομοθέτησαν και λέγεται "νόμος περί ευθύνης υπουργών", αντί να βρίσκονται στη φυλακή απολαμβάνουν τους "κόπους" των μακριών χεριών τους.
Δεν θα αναφερθώ σε αυτούς που ψάχνουν τάχα την φοροδιαφυγή στους Έλληνες πολίτες, ενώ οι ίδιοι διαθέτουν αμέτρητες offshore εταιρείες που ίδρυσαν με κεφάλαια δημοσίου χρήματος που κάποτε διαχειρίστηκαν.
Δεν θα αναφερθώ σε αυτούς που παραποίησαν την δημοσιονομική εικόνα της χώρας και την οδήγησαν στο Δ.Ν.Τ. έναντι αδράς αμοιβής.
Θα αναφερθώ στην απαράδεκτη, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ενέργεια των "συνταξιούχων" βο(υ)λευτών και ευρωβο(υ)λευτών που ίδρυσαν σωματείο και μη κυβερνητικές οργανώσεις για να μπορούν να λαμβάνουν επιχορηγήσεις από τους εν ενεργεία συναδέλφους τους και μελλοντικά μέλη του σωματείου τους.

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, το Ελληνικό κοινοβούλιο δημοσιοποίησε την απόφαση (αρ. πρωτοκ.: 8204) που είχε λάβει δέκα μέρες νωρίτερα (8/9/2014) και αφορούσε στην επιχορήγηση 30.000€ στην "Ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών". Διαβάζοντας το πρακτικό αναρωτήθηκα για πολλά, ένα όμως ερώτημα κυριάρχησε στη σκέψη μου: Τι σημαίνει ακριβώς ο όρος "λοιπές επιχορηγήσεις" σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό όπως είναι αυτός του Ελληνικού κράτους και γιατί οι ξένοι διαχειριστές που υποδεικνύουν και καθορίζουν σε επίπεδο ανθυπολεπτομέρειας τα οικονομικά της χώρας δεν έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο τμήμα του προϋπολογισμού;

Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλες παρόμοιες αποφάσεις που δημιουργούν πολλά ερωτηματικά, ούτε να αναλώσω τον χρόνο που δεν μου περισσεύει στην έρευνα παρομοίων αποφάσεων. Σας παροτρύνω να ερευνήσετε μόνοι σας σύμφωνα με τη διάθεση και τον ελεύθερο χρόνο σας και να δείτε με τα μάτια σας μέσα από τα δημοσιοποιημένα στην λεγόμενη "κοινοβουλευτική διαφάνεια", όλα αυτά που οι "εκπρόσωποι του λαού" επιτρέπουν να μαθευτούν. Πιστεύω πως θα βγάλετε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Άλλωστε πόσες άλλες αποδείξεις να προσκομίσω για να σας αποδείξω το δίκαιο των ισχυρισμών μου περί θανάτου της δημοκρατίας, περί κατάργησης της αξιοκρατίας, περί της επικράτησης και νομιμοποίησης της παρανομίας;

1 σχόλιο:

  1. Oι "συνταξιούχοι" βο(υ)λευτές και ευρωβο(υ)λευτές πρέπει να πάνε φυλακή μαζί με όλους της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ και των γύρω τους που ξεπούλησαν την Ελλάς και εξόντωσαν τον ελληνικό λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή