Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ! ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ; ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!

Ήδη κυκλοφορεί στον οπτικό χώρο και η πληροφορία μεταφέρεται κυρίως από τους εισαγωγείς-προμηθευτές οπτικών ειδών στα καταστήματα των οπτικών: "Η Σχολή Οπτικών στα ΤΕΙ οδεύει για λουκέτο"! 
Δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί. Αντίθετα μάλιστα. Η γενικότερη υποβάθμιση της Παιδείας μας, το αιφνίδιο λουκέτο που έβαλε ο Σαμαράς σε σχολές τεχνικών λυκείων (φυσικοθεραπείας κ.λ.π.), αλλά και σε Πανεπιστημιακές σχολές  μέσα από το σχέδιο "Αθηνά", είναι βέβαιο ότι θα βάλει λουκέτο και σε άλλες σχολές! Ήδη το νέο σχέδιο "Αθηνά" (την θεά της σοφίας την έκαναν "δήμιο που παίρνει κεφάλια") αναμένονται λουκέτα σε 49 τμήματα -εκ των οποίων οκτώ πανεπιστημίων και 41 ΤΕΙ, επειδή διαθέτουν λιγότερο από εννέα μόνιμους καθηγητές!!! 
Μήπως λοιπόν ένα από αυτά είναι και το τμήμα Οπτικών των ΤΕΙ Αθήνας; Πάντως, όπως είπαμε στον χώρο των οπτικών καταστημάτων άρχισε να διαδίδεται αυτή η πληροφορία.
Ποσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον διευθυντή σπουδών των ΤΕΙ Αθήνας κ. Σιανούδη για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου