Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει, σήμερα, αποκλειστικά το epoli.gr ένα από τα εκατοντάδες πλαστά πιστοποιητικά που έχουν χρησιμοποιήσει δημόσιοι υπάλληλοι, για να διοριστούν στο Δημόσιο. 
Ο εντοπισμός αυτών των πλαστών δικαιολογητικών οφείλεται στην πολιτική βούληση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος άναψε «πράσινο» φως στο Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) για εκτεταμένους ελέγχους.
Υπενθυμίζεται, ότι το οκτάμηνο (Ιανουάριος - Αύγουστος) του τρέχοντος έτους 2014, μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες, έχουν απομακρυνθεί για ποινικούς ή πειθαρχικούς λόγους 562 υπάλληλοι. 
Κατά τα έτη 2012 και 2013 είχαν απολυθεί συνολικά για τους ίδιους λόγους 351 υπάλληλοι (133 το 2012 και 218 το 2013).
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Έναν από αυτούς τους υπαλλήλους που χρησιμοποίησαν χαλκευμένα στοιχεία για να διοριστούν στο Δημόσιο, αποκαλύπτει σήμερα το epoli.gr. 
Ειδικότερα, υπάλληλος διορίστηκε στο Δημόσιο, κάνοντας χρήση πλαστού απολυτηρίου Λυκείου. 
Σύμφωνα με τα απολυτήρια (κανονικό και πλαστό), που αποκαλύπτουμε σήμερα, ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας με γενικό βαθμό απόλυσης 13 και 10/11.

Για να διοριστεί στο Δημόσιο, όμως, το πλαστογράφησε, αλλάζοντας προς το καλύτερο όλους τους τελικούς βαθμούς, με αποτέλεσμα ο βαθμός απόλυσης να γίνει 18 και 4/11!
«Δημιουργούμε δομές και διαδικασίες, που δεν θα επιτρέπουν σε κανένα να επαναλάβει συμπεριφορές που αποδείχθηκαν επιζήμιες για το κοινωνικό σύνολο και που αδιαμφισβήτητα έπληξαν το κύρος του δημοσίου υπαλλήλου. Πλέον όλοι γνωρίζουν, ότι το "πάρτι" τελείωσε και η ώρα του λογαριασμού έφτασε», ανέφερε στοepoli.gr κορυφαία πηγή του Υ.Δ.Μ.Η.Δ., σχολιάζοντας την αποκάλυψη των εν λόγω στοιχείων.
epoli.gr

2 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο άτομο, κατά τη γνώμη μου έπραξε, αλλά και ΔΕΝ έπραξε σωστά. Εντάξει, ο βαθμός που έφερε σε πρώτη φάση απέναντι στο πιστο-
    ποιητικό σπουδών του(απολυτήριο γενικού λυκείου), ήταν πράγματι ΜΗ
    ικανοποιητικός, όφειλε όμως, τη στιγμή που κατείχε ΝΟΜΙΜΟ τίτλο σπου-
    δών, έχοντας τελειώσει κανονικά το λύκειο, να αλλάξει το γενικό του βαθ-
    μό κατά την πρέπουσα κλίμακα και όχι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, όπως άλλωστε έ-
    πραξε, διότι εάν το 14 που είχε ως γενικό βαθμό το μετέτρεπε σε 16, τότε
    ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ, να φαινόταν τουλάχιστον πως είναι άνω του 15, έστω και ελάχιστα και ας μη γινόταν εξ αυτού αποδεκτός απένα-
    ντι στο ΔΗΜΟΣΙΟ, αλλά σε άλλη σαφώς καλύτερη και ιδανικότερη εργασι-
    ακή θέση στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα, τη στιγμή που εκεί δεν ελέγχονται όλα αυ-
    τά, παρά μονάχα η υπαρξή τους. Αυτή την υποχρέωσην είχε_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ(LOWER) Ή ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ... 'ΜΑΛΙΣΤΑ',
    ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ή ΠΛΑΣΤΗ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ... 'ΠΟΤΕ'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή