Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ!

Σχόλιο Α.Π: Μην αμιβάλλετε ότι και στην Ελλάδα θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές φρίκης, ειδικά μετά την συμμετοχή της χώρας μας στους βομβαρδισμούς κατά των τζιχαντιστών! 

Μετά από καβγά σε χώρο εργασίας, άντρας αποκεφάλισε γυναίκα συνάδελφό του, μέσα σε μονάδα επεξεργασίας τροφής στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο βασικός ύποπτος είναι ο 30χρονος Άλτον Αλεξάντερ Νόλεν, ο οποίος δέχθηκε στη συνέχεια τις σφαίρες των αστυνομικών. Ο φερόμενος ως δράστης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και αναμένεται να επιζήσει.
Όπως μεταδίδει το δίκτυο Sky News, το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μουρ, σε μονάδα της εταιρείας «Vaughan Foods», 10 χιλιόμετρα νοτίως της πόλης της Οκλαχόμα.
Σύμφωνα με το δίκτυο CNN Ο άνδρας, αποκεφάλισε τη συνάδελφό του μετά από καυγά που είχαν στον χώρο εργασίας, ενώ προσπάθησε να σκοτώσει και μία ακόμη γυναίκα.
Πάντως, οι αρχές των ΗΠΑ επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για συσχέτιση του περιστατικού με κάποιο είδος τρομοκρατίας.
Σύμφωνα με μάρτυρες από τον χώρο εργασίας του, ο ύποπτος προσπαθούσε να πείσει τους συναδέλφους του να ασπαστούν το Ισλάμ, κάτι που εξετάζεται από τις αρχές.
news.makedonias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου