Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ: "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ"! ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ;;;

Σχόλιο δικό μας: Το υπήρξε μεγάλος ηθοποιός δεν υπάρχει αμφιβολία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κοινό πρέπει να χειροκροτάει ό,τι μακακία λέει ο Βουτσάς! Αυτός είναι 83 και η σύντροφός του είναι 36! Όσο η εγγονή του δηλαδή!!! Αν πάρει κανείς στα σοβαρά τα όσα λέει, τότε ένας 30χρονος θα πρέπει να έχει για γυναίκα...15χρονο κορίτσι! Κινδυνεύει να τον...πα΄νε μέσα δηλαδή! Βέβαια στην αρχαία Αθήνα αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας άνδρα συζύγου από γυναίκα σύζυγο! Λέτε να είναι αρχαιολάτσης ο Βουτσάς γι'αυτό τα λέει όλα αυτά;
Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από το περιοδικό ΕΓΩ:

Ο Κώστας Βουτσάς, ένας πραγματικός θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου, που συνεχίζει απτόητος την καριέρα του στο θέατρο, παραμένοντας ακμαιότατος σε ηλικία 83 ετών, είχε και έχει μια πολυτάραχη ερωτική ζωή.

Έχει απατήσει και έχει απατηθεί και δεν το κρύβει. «Με απάτησαν γυναίκες μου όπως απάτησα κι εγώ. Ασχολούμαι όμως πολύ με την εκάστοτε σύντροφό μου. Θέλω να τη φροντίζω. Σκέφτομαι τι έκπληξη να της κάνω. Η γυναίκα είναι σαν το τριαντάφυλλο γι' αυτό έχει και αγκάθια», εξήγησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ».

Διευκρίνισε για το τι θεωρεί το χειρότερο πράγμα, τι τον ενοχλεί περισσότερο. «Νομίζω η απιστία. Έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα. Θυμάμαι ήμουν με μια πρωταγωνίστρια, είχα γύρισμα και επιστρέφοντας στο σπίτι ακούμπησα το καπό του αμαξιού και ήταν ζεστό. Τη ρώτησα «που ήσουν;» και μου απάντησε «πουθενά». Δεν θα ξεχάσω πόσο έντονα καβγαδίσαμε. Γενικότερα, μου έχουν συμβεί πολλά. Όλες τις γυναίκες μου τις πλούτιζα πάντοτε. Όταν έφευγα από μια σύντροφο της άφηνα την περιουσία που είχα αποκτήσει όσο διάστημα ήμασταν μαζί.

Τώρα είμαι με μια νεαρή κοπέλα, ένα εκπληκτικό πλάσμα, την Αλίκη Κατσαβού. Έχει παιδικό θέατρο με δυο θιάσους για μικρά και μεγάλα παιδιά. Δεν έχω να της χαρίσω τίποτα κι έτσι της είπα: «Δεν έχω να σου δώσω τίποτα Αλίκη μου. Πάρε τον εαυτό μου και κάν’ τον ότι θέλεις». Είναι μικρή σε ηλικία. Τηρώ την θεωρία του Charlie Chaplin: «Η γυναίκα πρέπει να έχει τη μισή ηλικία του άντρα μείον πέντε χρόνια». Εγώ είμαι 83 ετών. Τα μισά μου είναι σχεδόν 41. Αν αφαιρέσουμε 5, φτάνουμε στα 36. Τόσο είναι η σύντροφός μου. Έχουμε σχεδόν 50 χρόνια διαφορά. Ζούμε ευτυχισμένοι, γελάμε συνεχώς. Την αγαπώ πολύ και τον χειμώνα θα παίξουμε μαζί παιδικό θέατρο».

1 σχόλιο:

  1. ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ: ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή