Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ!

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στα σοβαρά επεισόδια της Κυριακής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου – Εθνικού. Ο σοβαρός τραυματισμός του 47χρονου στιγμάτισε για πολλοστή φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης έχει υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εντός της ημέρας θα διακομιστεί στην Αθήνα. 

Η αστυνομία της Νέας Αλικαρνασσού προχώρησε σε περίπου 20 προσαγωγές, και μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει προκαλέσει τον σοβαρότατο τραυματισμό του Κατσούλη.

Ελαφρύτερα τραυματίας νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο ο 37χρονος Κωνσταντίνος Λόλης που έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Η ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου

«Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

»Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος. Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή.»


Ανακοίνωση της ΕΠΟ
Με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό του οπαδού η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της και συμπαρίσταται στους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς και αμείλικτος.


skai.gr

1 σχόλιο:

  1. Παρ΄ όλο που δεν συμπαθώ την ΕΠΟ, ας κάνει το σωστό η ΕΠΟ να διώξει τους χουλιγκανς από τα ελληνικά γήπεδα.

    Για τον φίλαθλο του Εθνικού εύχομαι με την βοήθεια του Θεού να αναρρώσει γρήγορα για να είναι κοντά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή